כמה תהיות...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
כמה תהיות...

א. בפרומואים (לתוכנית) ראו את טל (אמא של מור) רצה באיזה יער. לא זכור לי שראינו את זה העונה (אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה). ב. האחרונים שהגיעו בפרק היו פיפי וניצן אאל"ט, עכשיו, מה שהיה מוזר שזה שנהג הסיע אותם לאן שהם היו צריכים, ורק שהם פתרו את הקוביה ההונגרית הם יצאו מהאוטו ורצו לנקודת הסיום. אבל כל הרעיון היה שהם לא אמורים לנסוע לשם עד שהם פותרים את הקוביה, לא? כי ככה ברור שיהיה להם יתרון. אם הנהג לא היה מסיע אותם לשמה, טל ומור היו אולי נשארות.

ny22

New member
מנהל
וגם, השאלה על הסיבוב פרסה

לא הצלחתי להבין איך הקטע של הסיבוב פרסה עובד. הרי את עקביא וענהאל ניסו לחסום, אבל הם קיבלו מסגרת ירוקה. לפי מה נקבע אם זוג מסוים מקבל מסגרת ירוקה או אדומה? תודה רבה!

B R A Y E R

New member
מנהל
מה קורה נתאי?

על השאלות הראשונות אני לא יודע את התשובה.. אבל בנוגע לסיבוב פרסה - במשחק המקורי האמריקאי רק לזוג אחד יש אופציה לעכב זוג אחד כאשר מופיע האופציה של סיבוב פרסה במהלך קטע המירוץ לכל העונה. בעונה הישראלית הזו החליטו לשנות קצת את הכלל, ומבקשים מכל הזוגות לבחור זוג אחד שהם רוצים לעכב. הזוג שצבר הכי הרבה הצבעות שכאלו יהייה הזוג שיאלץ לעשות סיבוב פרסה.

ny22

New member
מנהל
לגבי הסיבוב פרסה

בן, מה שלומך?
מתגעגע אליך! ולזמנים שלך כמנהל! לגבי הסיבוב פרסה, אבל מה אם זוג אחד (כמו לממשל עקיבא וענהאל) מגיע לפני שכל הזוגות הצביעו, מה עושים? אז אין את הרוב.. תודה!

השורד

New member
וואלה יש משהו במה שאתה אומר

אכן מוזר... קשה להאמין שהזוגות האחרים פשוט לא היו מודעים לאופציה הזו.. אגב - זה שנשארו בדיוק 5 דקות - לא הייתי בונה על זה... אולי זה סתם היה כדי ליצור מתח.

ny22

New member
מנהל
אם אתה שואל אותי...

הבעיה בכל זה היא שמה שאנחנו רואים על המסך זו רק טיפה בים ממה שבאמת היה. תחשוב שאנחנו רואים בשעה וחצי משחק שנמשך על פני יום שלם, מה שאומר שישנם המון קטעים שירדו בעריכה, לכן אנחנו לא באמת יכולים לדעת מה גרם לזוג כזה להגיע לנקודה הסופית מבלי שפתר את הקוביה ההונגרית. בטח היו כל מיני דברים שירדו בעריכה שהיו מסבירים את זה...

retard boi

New member
...

כמעט כל הצוותים נסעו לכיוון ופתרו את הקובייה תוך כדי, או שזה היה כתוב להם ברמז או שהם זיהו את המבנה מהחלקים. זמן העונש של טל ומור נאמר ב voice over, נראה לי שזה היה בפועל הרבה יותר זמן (בגרסאות אחרות כמדומני זה משהו כמו 4 שעות, לא יודע כמה ההפקה הישראלית יכולה לחרוג מהפורמט) או שהן בכלל פרשו וכל הסיפור הזה הוסף בשביל שיהיה מתח. בנוגע לפרומו נראה לי שזה מהשדה בארץ. הפרומו הזה אגב מכיל כמות מאוד נדיבה של ספויילרים. פאשלה די רצינית.

ny22

New member
מנהל
מסכים איתך לגמרי...

הפרומואים השנה באמת מכילים המון ספוילרים... לפחות זה לא הורס את העונה. גם אני חשבתי ששעה זה קצת זמן במשחק כזה, שנמשך על פני יום שלם (מבחינת המסימות וההגעה לקו הסיום).

katam

New member
תסתכל ביום במרוץ עם אורן ואלון

דקה 21 הם אומרים שהם צריכים להגיע לאיזה כיכר ובדרך לפצח את הקוביה ההונגרית

למעלה