כמה תהיות
....

Skiter

New member
כמה תהיות ../images/Emo12.gif....

1. האם מבנה הנדסאי גבוה (למשל בגובה של 50 קומות) נחשב לגורד שחקים אני מתכוון יש לו אותו משקל כמו לבניין מאוכלס? 2. האם רק מבנים מסחריים נחשבים לגורדי שחקים? (במסחרי אני מתכוון למשרדים, קניונים וכו´..) סתם בלי קשר מי היה בCN TOWER בטורונטו, קנדה? הבתני שהוא המבנה ההנדסאי הגבוה בעולם, זה עדיין נכון?

kyle

New member
הייתי ב- CN tower, ונראה לי שכן.../images/Emo4.gif

כשהייתי שם (גיל 8) התחלתי לאהוב ג"ש!

Mr Peiser

New member
../images/Emo4.gif אוווףףף!!

ברגעים אלא ממש אחי היקר בוודאי מטפס לו במעלה האמפיר סטיס בילדינג!! הוא נסע לטיול בר מצווה ואני נשארתי כאן! ומחרתים הם נוסעים לטורנטו והם יהיו גם ב CN טאוור!! כשהוא יחזור אני אסרוק לכם את התמונות שלו.. החיים לא הוגנים אהההה?

oren*

New member
תשובות:

1) באתרי אינטרנט מסויימים הם נחשבים גורדי שחקים, אבל אין להם אותו משקל כמו למגדל מגורים/משרדים 2) לא, גם מגדלי מגורים ובתי מלון נחשבים גורדי שחקים 3) הייתי ב-CN TOWER ואכן הוא המבנה הגבוה ביותר בעולם כיום (תוכל לראות דיאגרמה מלאה באתר הבא)

Reign Of Chaos

New member
אתה עם האח בן 13 שבחו"ל... כנס!

כשאני הייתי לפני פחות משנה בניו-יורק... לא הרשו לנו להתקרב אל האפייר סטייט בילדינג.... כדי שתדבר עם אח שלך ותשאל אותו אם נותנים עכשיו להכנס לשם. והאתר הזה עם הדיאגרמות גדול!! שמתם לב? מבחינת הגבהים היה אפשר להכניס לשם את עזריאלי!

kyle

New member
ד"א.../images/Emo12.gif

האיש שמצייר אותם הוא המנהל פה...

Reign Of Chaos

New member
וואו!! 338 בניינים?!

זה לא הולך ברגל!! תגיד אתה יכול לצייר לי גיאדרמה של הבית שלי?
הוא לפחות של החדר?

kyle

New member
שאלת את הבוס?../images/Emo11.gif

אם כן אז לא משנה.
נ.ב. אתה מתכוון מה שיש בתוך החדר? יעני כולל הארון, המערכת וכו´?

reshef

New member
בטח שנותנים, וספיידי צודק!!

הייתי על האמפייר לפני חודש! כנראה שאנשים מפחדים לעלות לא היה תור בכלל כשאני הייתי... ולגבי ה-CN Tower, הוא המבנה ללא תומכים הגבוה בעולם, או באנגלית: world´s tallest freestanding building

kyle

New member
אפשר להאריך לו את השם:../images/Emo6.gif../images/Emo32.gif

Cnadian National Tower = World´s Tallest Freestanding Building CNT = WTFB

oren*

New member
אני הייתי שם ביולי השנה, לא הייתה

בעיה והיה דווקא די עמוס.

Mr Peiser

New member
אה אה !!!

לא יודע למה אבל אני קצת שמח לאידו של אחי!! דיברנו אתם עכשיו בטלפון והם אמרו שהאמפיר מלא ערפל מסביבו ושאין למה לעלות שם למעלה כי אין נוף וניו יורק ממש גשומה...חה חה חה!! טוב אבל בכל זאת הם מחר נוסעים גם לקנדה אז הוא יהיה ב CN מניאק!!

למעלה