כמה שעות ביום???

כמה שעות ביום???

תגידו, סתם מסקרנות... כמה שעות יוצא לכם ביום לבלות עם משחקי מחשב/קונסולה בממוצע?
אני מנסה לבדוק, איך זה קורה שחברים שלי מסיימים משחקים כמו "לחמניות", ולי לוקח מלא זמן...
אז כמה זמן ביום אתם עם המשחקים???

golan2072

New member
על פי רוב שעה-שעתיים ביום לפני השינה

שאר הזמן עובד או מבלה עם בת הזוג. ויש ימים שאני לא משחק בכלל, כך שאני משחק כ-5-7 שעות בשבוע.

DDN

New member
בין חצי שעה לשעתיים

בסופשבוע לרוב מספיק יותר

ממש לא הרבה. למרות שהיו זמנים שהייתי יושבת שלוש וארבע שעות

ביום עבודה מול המחשב - אבל אני באמת לא רוצה לחזור לימים האלו.

Wolfinix

New member
המספר חסוי...

אני יושב על המחשב הרבה...אבל לפחות חצי מזה מחקר על משחקים...

אני יגיד לך מה...

מאז שעברתי איזו תאונה ממש ממש קשה, והייתי מאושפז כמעט שנה בבית חולים, נכנסתי לתחום של משחקי המחשב וזה סוחף אותי כל כך, ואני ממש נהנה מזה... אני לא ממש יכול לשבת כל היום ולשחק כי רוב היום אני נורא עייף, וחוץ מזה יש כאבים בכל הגוף ככה שזה מצריך התמודדויות קשות, אבל כשיש לי זמן, או שאני קורא המון חומר על משחקים או שאני מפעיל את האקסבוקס ויושב עליו כמה שעות טובות.
לפעמים מדברים רעים יוצאים דברים טובים מסתבר!!!...

Wolfinix

New member
ברוך הבא לעולם הגימינג, אבל קודם כל שתהייה רפואה שלמה

באמת? כי הזמן היחיד שהייתי מוכנה להקדיש למשחקים

מחוץ למשחק עצמו היה לחיפוש mod והפעלתם, וגם זה במשחק אחד בלבד.

שיחקתי כמה שנים WOW ולא ממש הקדשתי הרבה זמן מחוץ למשחק להשתפרות, בטח שלא ע"ח זמן משחק.

Wolfinix

New member
עיניין של העדפה, אני מחפש תמיד את הדרך היעילה יותר

לניהול הקרבות במשחק, לפיתוח דמויות, למציאת מקומות וכד'

למעשה אני נהנה טיפה יותר מבניית הדמות עצמה מאשר המשחק עצמו (שלא יובן לא נכון אני מאוד נהנה לשחק
) והגישה לכך מתחלקת ל-2

• ניסוי עצמי
  • מחקר על נסיונם של רבים אחרים

לנסות לבד זה מעולה ומתגמל אבל בסופו של דבר מצריך הרבה יותר זמן של נסיון ותעייה, שילוב יכולות תכלס וכד'

לעומת זאת מחקר על סמך נסיונם של אחרים אמנם נראה כזמן "מת" מתכלס לשחק אבל הוא ממזער את כמות הזמן שמשקיעים בנסיון וטעייה (שבסופו של דבר מוביל לסוג של מיאוס מהמשחק)
כך שבשורה התחתונה, בדרך הזו יוצא לי יותר זמן נטו משחק איכותי עם בילד שאני מרוצה ממנו ושקרוב יותר לשאיפות שלי (ומבין אותו) ובנוסף גם למדתי יותר על המכאניקה של המשחק WIN-WIN מבחינתי (מהסיבה שאני אוהב לחקור נושאים שמעניינים אותי
)

metalgod1

New member
5-6 שעות ביום

בסופי שבוע המספר בדרך כלל עולה.

בדר"כ כלל אני חוזר מהעבודה ומתיישב על המחשב אלא אם יש לי משהו חשוב אחר לעשות וזה לא קורה הרבה חח.

כמו הקודמים שהגיבו כאן, לפחות חצי מהזמן מוקדש לחקירת המשחק והבנתו באמצעות מדריכים, פורומים ויוטיוב שכן אני מעריץ גדול של משחקי אסטרטגיה בתורות ו-RPG וזה לוקח זמן חח.

אני משחק גם משחקי רשת כמו WOW, EVE ONLINE ולאחרונה ELITE DANGEROUS וגם משחקים אלו דורשים השקעה וזמן.

Guid

New member
תלוי,

בד"כ שעה-שעה וחצי, אבל יש ימים שאני פנוי ויושב אפילו 3 שעות...

למעלה