כמה שנאה

כמה שנאה

כמה שנאה יש ע"ג הפורום הזה אני פשוט לא מאמין אז מה עם יש אנשים שחושבים אחרת משני הכיוונים? זה סיבה לשנוא אחד את השני? זה סיבה לצאת בצהרות שזה לא יהודי ואת זה צריך להעיף לים? נו באמת זה כבר עבר את הגבול וניהיה מגעיל אנחנו כל כך קרובים למלחמת אזרחים רק בגלל השנאה בעניים של תושבי המדינה..

קקטוסץ

New member
"כמה רוע אפשר לבלוע"

לוע לוע. באופן כללי אני לא נוהגת לצטט את הדג נחש אבל המעמד מחייב.

יש הבדל בין דעות שונות לבגידה

ופשע, את השונים צריך לברך, זו דמוקרטיה. את הפושעים והבוגדים צריך להעיף לכלא או בכלל מהמדינה, זו דמוקרטיה שמגנה על עצמה.

העדה החרדית היא הבוגדת

אבל החברה החרדית כולה (בעצם חוץ מהחרד"לים) רוכשת להם (לעשה) הרבה כבוד, ואף מעודדת אותם.

על סמך מה? אני אביא לך את הדוגמה

הכי טובה: הרב הראשי של הליטאים (לא זוכר מה השם שלו) שלח תמיכה לעדה החרדית שהתפרעה על מנת לשחרר את הרוצח התינוק, כי הם לא מכירים בשלטון החוק הישראלי.

טוב

אני לא שמעתי על זה, אני אברר בנ"ד ואראה עד כמה זה נכון ומה הניע אותו עד אז שבוע וחודש טוב : )

iRoNBaLLz

New member
החמאס הוא הגוף העוין.

אבל החברה הפלסתינאית כולה ( מכליל כמו שנעשה מעליי ) רוכשת להם הרבה כבוד, ואף מועדדת אותם.

כי החמאס,

חוץ מהיותו אירגון טרור גדול, הוא אירגון חברתי עוד יותר גדול, ועל כן הוא סוחף את העם אחריו... גורם להם להצטייר כ"הטובים"...

iRoNBaLLz

New member
הוא לא סוחף את כל העם אחריו..

עדיין נשארו לא מעט תומכי פתח. זה נשמע מפיך שזה שהחמאס גם אירגון חברתי זה מאפיל אל היותו אירגון טרור. אני השוותי בין מה שאסף אמר על החרדים לבין מה שאמרתי על הפלסתינאים. גם החרדים עוזרים לחבר'ה... עובדה שהם קיבלו 18 מנדטים בבחירות.

לא טענתי כלום,

סך הכל ניתחתי דברים שקורים שם.... השאלה היא מה הנושא המרכזי על הפרק....שם זה הנושא החברתי, שכן הוא יותר חמור מבישראל....בארץ זה הפוך....

למעלה