כמה שמח ככה עצוב

כמה שמח ככה עצוב

כמה שמח לראות שיש פורום לכאלה שעזבו את הדת אבל גם עצוב לחשוב על המניעים שבטח היוו חלק בהקמתו של הפורום הזה (הרבה בדידות וניכור מחברים ומשפחה ) אני כמותכם גדלתי בחברה דתית(חרדית) וכיום אני חילוני למה עזבתי? פשוט עליתי על הקטע הגעתי למסקנה שהכל בולשיט מי היוזם של הפורום הזה? כל הכבוד ככל שאני מסתובב ברשת אני מרגיש שאני יכול לקטלג את עצמי כפרט בעוד ועוד קבוצות,פתאום אני מרגיש כאילו אני יכול להיות "בן של כל האמהות" של כל המשפחות והקבוצות חבל שלא חיים מיליון שנה ואולי בעצם מוטב ככה

זאת להקה משנות ה60 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

להקה של שיר אחד. השיר נקרא."רדי לסירתי ילדה" שיר יפה יפה. לא הצלחתי למצוא אותו ב"קאזה" אם תרצה פרטים על שירים משנות ה60 תשאל אני חזק בזה.

60

כן אלו היו שנים יפות הגם שנולדתי אחריהם יכול אני להעריך את טובם ובפרט את המוסיקה של התקופה הנ"ל אז זו להקה ישראלית ? אשמח גם לראות ממך רשימה לפי טעם אישי שלך על 5 השירים הטובים של שנות ה60 ככה אני מלקט לי שירים יפים :)))))))))

או קיי זה קשה מאוד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה כמו אתה יודע מחט וכו.אני אתן לך 5 שירים שאני מניח שאתה לא מכיר. 1)להקת אדמה נדירה .´,אני מאבד אותך. 2 להקת שבת שחורה."פרנואיד" 3)להקת עשר שנים אחרי."כמו גבר" 4)להקת פרפר הברזל."אינה אגדאדוידה" 5)להקת סגול כהה."אני אדם עיוור" אלה שירי רוק קלסיים.לכל הלהקות הללו יש שירים מדהימים. הכל תלוי איזה סיגנון אתה אוהב.

חמוד

תוכל בבקשה לרשום לי את השירים והלהקות באנגלית כי אני רוצה לחפש אותם ויש סיכוי שאפספס אם אתרגם עצמאי

קבל תרגום../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

, 1)IRON BUTTERFLIY INNA GADDA DAVIDA 2 RARE EARTH I KNOW IM LOSING YOU 3 BLACK SABBATH PARANOID 4 DEEP PURPLE WHEN ABLIND MAN CRIES 5 TEN YEARS AFTER LOVE LIKE A MAN

זה יצא מחובר ראשון הלהקה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא יודע למה הכל התחבר. אבל ראשון הלהקה .ואחר כך השיר.

חי אדר

New member
ועוד מטעמים

ושכחתם את לד זפלין מדרגות לגן עדן ו- היי ג´ו של גימי הנדריקס ועוד רבים וטובים אשר יכלה הדף והם לא יכלו. בקצור המנגינה לעולם נשארת

Le Fay

New member
קח עוד חמישיה ../images/Emo13.gif

Another Brick in the Wall / Pink floyd, The Wall Sympathy / Rare Earth Hotel California / The Eagles Move Over / Janis Joplin Cocaine / Eric Clapton

חי אדר

New member
תזמון של הפזמון

מעניין ברקע של כתיבתי מתנגן השיר LET IT BE המצוי בדיסק של אוסף בלדות הרוק של שנות ה-60 לדעתי צריכים אנו קרבן פר העלם

למעלה