כמה שירים...

katykr

New member
כמה שירים...

יש שיר של בחורה כלשהי..אני כמעט בטוחה שזו קיילי מינו.... שהולך "tears on my pillow pain in my hurt caused by you.." או משהו כזה...מישהו מכיר?? השיר השני זה פתיח של סידרה ששודרה לפני בערך שבע שנים בערוץ הילדים....זו הייתה מעין משפחה של אמא אבא בן ובת..ולבן היה פיגור שכלי או משהו בסגנון....ובפתיח היו את המילים אופלדי אופלדה ונדמה לי גם "life goes on.." אם מישהו מכיר את שם השיר או הסידרה אשמח לשמוע...

king kazabubu

New member
לכלכת...

אני רואה ערוץ הילדים מאז שהוא קיים ואני מכיר כל סדרה... יכלת לשאול אותי לילד לא היה שום פיגור שכלי... זה היה התפקיד שלו והשיר הזה הוא מוכר והוא אכן הולך אובלדי אובלדה LIFE GOES ON

katykr

New member
ואני לא מקשיבה לך??

חוצפן!!! שרתי לך את השיר הה איזה מיליון פעמים ואמרת שאתה לא זוכר...ואם אתה כזה חכם גדול..מה שם הסידרה? ובכלל אם מישהו יכול לתת שם קצת יותר מדויק ממה שמר קזבובו נתן לי פה , אשמח. ממי, זה לא ממש עוזר אם אתה מאמת את העובדה שאומרים אופלדי אופלדה לייף גוז און...

king kazabubu

New member
כולי אוזן

אני תמיד מקשיב ושאלת אותי פעם אחת עניתי לך שאני מכיר אני אברר לך את שם הסדרה... ואני מבקש לא לקרוא לי מר קזבובו גברת בבלס ואם זה אכן מגריז אני אברר על אף שלא נראה לי כי ראיתי את זה מיליון פעמים

srullli

New member
השיר הראשון

אם אני לא טועה הוא שיר מ"גריז" שנקרא tears on my pillow אני לא בטוחה לגבי שם הזמרת , משהו כמו : Sha-Na-Na

inigo

New member
השיר השני

Ob-La-Di, Ob-La-Da של ה beatles (לא יודע מי שר את זה בסדרה...... )

king kazabubu

New member
נכון!!!

זה אכן היה השם... אבל באנגלית היה לזה שם אחר אני לא זוכר אני עובד על זה...

למעלה