כמה שירים....

lala182

New member
כמה שירים....

1. מי שר את BIG IN JAPAN 2. הפזמון הולך ככה rainy days never say goodnight to desire when we all toghther rainy days going in _____ tell me where.... זה נשמע לי כמו טייק דאת´ אבל אולי אני טועה... 3. שיר שהפזמון שלו הולך when the rythem srart to play dance with me make me sway ולפי מה שאני זוכרת בקליפ שלו יש בחור כזה שהולך ברחוב בקוליות וכל בת שהוא רואה הולכת אחריו ואז הם נכנסים למועדון כזה וכולם משועממים שם ושהוא בא כולם רוקדים ונהנים (נורא מטומטם אהה..?!?) 4. מי עושה את הרמיקס לשיר Irene Cara - What A Feeling תודה... לה-לה

inigo

New member
תיקון קטן ותוספת

alphaville (עם שני L ) השיר של Gazebo נקרא - I Like Chopin

גרי רשף

New member
אני מכיר דווקא גרסת קליף ריצ´רד../images/Emo22.gif

קליף ריצ´רד ביצע את השיר באנגלית וספרדית אי שם בשנות השישים.

פ ז פ ז

New member
4

לא יודעת אם התכוונת לזה אבל ישנה גירסה קצת של DJ BOBO עם IRENE CARA לשיר הזה

הנה

BIG IN JAPAN שרים ALPHAVILLE. השיר השני של בחור שנקרא GAZEBO. לשיר קוראים I LIKE SCHOPEN (או איך שלא כותבים שופן). זהו.. לא יודעת לגבי השאר..

lala182

New member
תודה ויש לי עוד כמה שירים...

1. יש שיר נראה לי הוא משנות ה60´ (היה אותו בריקוד מושחת אם מישהו זוכר...) והוא הולך ככה- be my be my baby be my ___darling ... שרה אותו זמרת ואני חושבת שקוראים לזה be my baby מישהו יודע מי שר ומה שם השיר? 2. שיר ששרה אותו זמרת והולך ככה i love you always forever we will ___ closer toghter if they where i will be with you everything..... 3. עוד שיר מריקוד מושחת (בקטע שהם רוקדים בסוף) זה דואט וההתחלה שלו הולכת ככה - now i have the time of my life ... know i never felt this way before yes i swear it´s the truth and i ought it all to u... וזהו לבינתים... לה-לה ושוב פעם... תודה!

tamijul

New member
שיר 2+3 ../images/Emo20.gif

שיר מספר 2 : Donna Lewis - I Love You Always Forever שיר מספר 3 : The Time Of My Life - Bill Medley & Jennifer Warnes

למעלה