כמה שיותר פסיקים

כמה שיותר פסיקים

היא יושבת בבר ולא מאמינה, איך הוא יכול היה לעשות לה את זה? לוגמת מהוויסקי ומסתכלת בעצב בבקבות שכבר כמעט והתרוקן. בבית שלהם, בחדר השינה שלהם, עם ילדה שלא עברה את גיל 20... הראש שלה מסתובב, יותר מדי וויסקי. היא אומנם בת 30 אבל היא יודעת מה היא שווה החזה שלה עוד עומד, הרגליים חטובות, בטן שטוחה, שיער גולש ועינים ירוקות, עמוקות. למה הוא צריך את הפרחה הצעירה הזאת? שיזדיין, הוא והפוסטמה! היא חושבת, מרוקנת את הכוס ומביטה בבקבוק ריק. היא הייתה שיכורה, מאוד שיכורה והשעה היתה שעת צהריים בלבד. היא יצאה מהבר מתנדנדת על העקבים, נהנית מהרוח החמימה שנכנסת לה מתחת לחצאית ומהגברים שמסובבים את הראש ובוהים לה במחשוף. היא לא רוצה לחזור הביתה, היא לא רוצה לנהוג ברכב, בעצם, אין לה מושג מה היא רוצה. היא נעמדת באיזו תחנת אוטובוס אקראית ועולה לאוטובוס הראשון שמגיע. היא מזהה בקצה האוטובוס חייל, כנראה בדרך הבייתה. היא מבחינה במבט שלו נעוץ בה, בגופה...

כמה שיותר פסיקים2 המשך יבוא

היא מתיישבת ליד החייל, הם מתחילים לדבר הוא בדרך הבייתה אחרי 21 יום. היא יכולה כמעט לראות את הריר נוזל לו מהפה. היא מושיטה יד אל מכנסיו, פותחת את כל הכפתורים, הוא לא מגיב, רק גופו נדרך והזין שלו מזדקף. הוא בערך בגיל של הפרה שהזדיינה עם בעלה היא חושבת, מלקקת את כף ידה ומכניסה אותה מתחת לבוקסר של החייל הנרגש, משפשפת לו את הזין בתנועות איטיות וארוכות. היא נושכת את שפתיה, מגורה, מרגישה איך התחתונים שלה נרטבות. רק איש זקן אחד באוטובוס מבחין בהם, הוא לא אומר דבר ורק בוהה. עוד היא משפשפת את איברו והיא כבר מרגישה כמות נכבדת של זרע נשפכת על ידה ובתחתוניו של החייל המאושר שרק התנשף ולחש "תודה". היא מתעלמת ממנו, היד שלה מלאה שפיך, היא מביטה בזקן בוהה בה, היא מחייכת חיוך של שיכורים ומלקקת את ידה מכל נוזליו של החייל שכבר הספיק להרדם. כשהיא מסיימת לנקות את ידה היא מבחינה בבליטה במכנסיו של הזקן, לפתע היא לא יכולה יותר, יורדת מהאוטובוס ומקיאה...

גאון מי שהמציא את הפסיקים,

עוד יותר גאון,מי שיודע אייך להשתמש בהם. וההמשך? בדרך אמרת.נכון?

Anael39

New member
אם כבר בפסיקים עסקינן

אז גם רווח אחד אחרי פסיק, עוד יותר טוב. ההערה אליך מודה ועוזבת, לא תכעסי על הערה בונה מצופה מהצד נכון ? ואם כבר התפרצתי, תרשי לי לברך אותך על המינוי.

כמה שיותר פסיקים המשך

ההקאה לא מקלה עליה. עדיין יש לה בחילה, עדיין כואב ומסתובב לה הראש. היא מרגישה מזוהמת, זנותית. זיעה מכסה את גופה. היא מרגישה מלוכלכת. אבל יחד עם כל אלו היא מזדעזעת לגלות שהיא חרמנית ומגורה כמו זונה בלב ים. היא הולכת ברחוב לא מוכר לה, מבחינה בהרבה בחורים נאים מביטים בה, מפשיטים אותה במבטם. היא מרוצה מעצמה אבל לא מעוניינת בהם היא רוצה ליפול לתהום של זוהמה ושפלות. קבצן מסריח וזקן טועה בה לזונה, שורק לה ושולח הערות פוגעניות, מתאר בפניה את מה שהיה עושה לה. לפתע הוא משתתק, עיניים ירוקות מביטות בו, חודרות לנשמתו... היא מתקרבת אליו, דוחפת אותו לאיזו סמטה נידחת; ריח חזק של שתן, זבל וזיעה חמוצה עומד באוויר החם. היא מפילה את הקבצן לארץ; "אתה רוצה לזיין אותי? הא!?" היא אומרת, מפשיטה את מכנסיו, הזין שלו בקושי עומד. היא חרמנית ורטובה. היא מורידה את התחתונים ומתיישבת עליו, מחדירה את הזין העלוב שלו לתוכה, צחנת הריקבון שלו מציפה את נחיריה...

כמה שיותר פסיקים המשך2

צחנת הריקבון של הקבצן מציפה את נחיריה. היא ממשיכה לזיין אותו עולה ויורדת בתנועות חדות, מכניות, היא לא נמצאת בסימטה לא מוכרת עם קבצן מצחין - היא בבית חותכת לבעלה את הזין. לפתע היא מרגישה את הזקן מכניס את ידיו מתחת לחולצה שלה, משחק לה בחזה ובפטמות עם ידיו השמנוניות והמזוהמות. ואז הוא גומר בתוכה והיא לא יכולה יותר היא מקיאה את נשמתה, הוא מעיף אותה מעליו. היא בורחת משם, בוכה... היא מסתובבת בעיר בלי תחתונים בשיער פרוע מתנדנדת על העקבים מרגישה מזוהמת, רוצה שיחבקו אותה וינשקו אותה, ילטפו אותה וינחמו אותה. כבר עוד מעט ערב, נגמרו לה הדמעות והכוחות, היא צונחת באמצע הרחוב, מעולפת... היא פוקחת את עיניה ומביטה במלאכית יפייפיה "היי, את בסדר?" חם לה ונעים לה וכבר אין לה בחילה. אז היא שמה לב שהיא בתוך אמבט חם ומפנק וריח של ורדים ממלא את נחיריה. "את בסדר?", "נראה לי שכן, איפה אני?" , "את בבית שלי, אני דיקלה" , "אני אירית" היא אומרת

כמה שיותר פסיקים המשך3

אירית יושבת עכשיו על השטיח הנעים בבית המקסים של דיקלה. הן יושבות ושותות שוקו חם. שתיהן לובשות גופיה ובוקסר, דקלה סיפרה לה איך היא ראתה אותה בוכה ומתעלפת, מסתבר שהיא התעוררה אח"כ והלכה איתה לדירה. דקלה טיפלה בה למרות שלא הכירה אותה. אירית הייתה אסירת תודה. דקלה הייתה בחורה צעירה, בת 23, היא הייתה שחומה עם שיער ארוך וחלק, רגליים רזות ומגרות שדיים קטנים וחצופים ועינים חומות וחמות. דקלה בכתה הרבה בזמן שאירית סיפרה את סיפורה הן התחבקו, אח"כ התנשקו, הן הפשיטו אחת את השנייה לאט, דקלה ליטפה אותה, נישקה אותה, פינקה אותה בשפתיה, בלשונה, בגופה. מוצצת לה את הפטמות, קצת מושכת, קצת נושכת. דקלה שכבה מעליה, יפה כמו חלום, היא שלחה יד אל מבושיה, מלטפת, מענגת, חודרת. אירית היתה רטובה לגמרי, גונחת, מגרגרת, מייללת בהנאה. רגליהן השתלבו אחת בזו של השנייה, הן נצמדו גוף אל גוף היא יכלה לחוש את הנשימות של דקלה שלחשה לה מילים רכות מגרות אוהבות...

כמה שיותר פסיקים סוף טוב הכל טוב

היא גמרה שוב ושוב ושוב, מוצפת אושר, רוך וחום. הן המשיכו עוד ועוד. היא ירדה לדקלה מלקקת מרטיבה אותה בלשונה, מנשקת את ערוותה נשיקות צרפתיות רכות וחמות, מלטפת את יריכייה, הרגליים של דקלה חיבקו את ראשה, כפות רגליה ליטפו את גבה, מעבירות בה צמרמורת חרישית, נעימה. היא טעמה את הרטיבות שלה, הערווה שלה, הדגדגן שלה, מרגישה את פעימות ליבה ואת הרעידות שאוחזות בגופה כשהיא גומרת שוב ושוב, אורגזמה מתחברת לאורגזמה. הן המשיכו להתגפף, משלבות ידיים, מצמידות חזה, מלטפות פנים, לוחשות אחת לשנייה, מחדירות אצבעות, גומרות שוב ושוב, אורגזמה אחרי אורגזמה, רועדות בעונג אחת בידיי השנייה. הזמן נמתח לנצח והנצח היה שלהן. הן נרדמו מחובקות על השטיח, מחממות אחת את השנייה. בבוקר אירית לא חזרה לבייתה וגם לא בבוקר שאחריו. למעשה היא התגרשה ועברה לגור עם דקלה, נקייה, מאושרת ומאוהבת... סוף.

בת מלכה

New member
אחחחח... גברים...

כשהם רוצים, מסתבר שהם יכולים
מה שעשית לי! רק תמשיך לעשות. רק תמשיך...

לקבל מחמאות זאת הרגשה טובה

אבל לקבל מחמאות מנסיכה קסומה זאת הרגשה אלוהית...

למעלה