כמה שזה נכון......

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
כמה שזה נכון......

בדרך שמעתי ברדיו את השיר של זוהר ארגוב. האמת שאני לא אוהב אותו לא כזמר ולא כאדם הרבה יגידו הוא המלך מסכן "נפל" לסמים, אבל לפי דעתי לא מגיע לא קרדיט לאדם שהפיל את עצמו לסמים,אבל המילים כל כך נכונות.

שחר טל1

New member
מתחברת לפיזמון......אולי זה עוזר

לנו להבין שלא הכל בשליטה ולא הכל ניתן לכוון כפי שמתאים רק לנו ,יתכן אם נתנהל בגמישות באלסטיות במערכות יחסים ....יתכן ודברים יראו אחרת...

שחר חדש1

New member
זהר המלך ../images/Emo47.gif

זכה לכינוי המלך בזכות כך שהצליח להחדיר את הזמר המזרחי לתחנות הרדיו. סמים - זה לא שייך לסיפור הזה. הסמים הביאו אותו לשפל המדרגה והראו כמה ה"מלך" ערום !!!

מלך לכלבים

זוהר ארגוב הוא האיש שהיכה את אמא שלו מכות רצח בגלל שהיא לא הסכימה לתת לו כסף, הוא האיש שהגיע לכלא בגלל שאנס את החברה של חבר שלו. סמים זה הקשטע הלא חשוב בסיפור הזה.

ישנם רבים אחרים שהגיעו לשפל

המדרגה . ומשום מה יש להם תחושה שהם "מלך" אבל...זה זמני...הם הגיעו לשם בלי סמים.

שחר טל1

New member
בדרך כלל אני אדם שמגיב באמפטיה רבה

במיוחד לאוכלוסיה מסויימת ....... יש תחומים אלימות וסמים כלולים בהם.. אלה תחומים שאינני מסוגלת להגיב באמפטיה....אליהם... למרות זאת ...אם אני מפרידה את האישיות של האדם הזה מהמילים... יכולה לומר שאוהבת את המילים

חנתי

New member
תקרא שוב את השיר ואולי...

אצא מנקודת הנחה שכל מה שכתבת הוא נכון, אין ספק שאף בר דעת לא יסכים למעלליו ודווקא מילות השיר יכולים קצת להסביר... הלא זו בדיוק הסיבה שסמים ודומיהם הם מחוץ לחוק כי הם משמבשים את שיקול דעת המשמתשים.. אני לא מתה על מוסיקה מזרחית, אבל לזוהר ארגוב היה איכות של קול מדהימה ובחירת שיריו לרוב היתה מצוינת והביצוע??? לא סתם הוא היה מלך. אולי לא באותה נשימה, אבל יש שחולקים ואף מחרימים את המוסיקה של וואגנר... ולך מעוף, תודה שהזכרת לנו שיר חכם ורגיש.

ozzz64

New member
צריך להפריד בין זוהר ארגוב

לזוהר הנרקומן . כשאדם הופך לנרקומן הוא לא נשאר אותו דבר . ובאמת אי אפשר לעשות השוואה לווגנר,הוא אמנם היה מטיף אנטישמי גדול אבל כל צליל שלו היה צליל "ארי" טהור .

למעלה