כמה שזה היה צפוי!!!

1Shir

New member
אל תתפסי אותי במילה "רצינית"

אני לא מכירה את ג'יליאן, אין לי מושג לגבי מידת הרצינות שלה.. התכוונתי לזה שיש הרבה גברים בחייה תוך כדי טווחים קצרים.. ושוב אני לא מבקרת אותה, אבל עלתה כאן התהייה לגבי ספקות על זהות האבות..

eve6

New member
אני לא ממש ספרתי הרבה...(כולה 2)

לפחות, שאנו יודעים עליהם בכמה שנים האחרונות... לדעתי זה פשוט עניין של חוסר היערכות מבחינת אמצעי מניעה...

Gilliana

New member
לפי מה שאני הבנתי לפחות...

ההריון היה מתוכנן ומכוון - אולי התזמון לא היה איי איי איי, אבל לדעתי אין שום שאלה באשר לזהותו של האב, לא נראה לי שג'יליאן רצתה לעשות ילד עם ג'וליאן ואני חושבת שהמצב ביניהם לא היה טוב עוד הרבה לפני שנפרדו בפועל.

FeLL67

New member
מסכימה בקשר לג'יליאן, אבל לגביי 5

לא היה כלום עם אף גבר אחר בגלל שהיא מאוהבת במאלדר, בעיניי עוד מתחילת ההיכרות שלהם יכול להיות שלוקח לה זמן להודות בזה בפניי עצמה , אבל היא לא תבוא ותתחיל עם מאלדר בגלל שזה לא "מתאים" לה היא סגורה רק בקטעים של סטוצים ואחריי שהיא ומאלדר כבר הכירו יותר ונקשרו בקשר המיוחד כ'כ ביניהם
הדבר היחיד שהפריע להם היה הפחד לאבד את זה. מה שכן אני מאמינה שסקאלי עשתה את הצעד בסופו של דבר. וחוצמזה תסתכלי על כל הגברים האלו איך אפשר בכלל להשוות אותם למאלדר ?!?!

Ice Age

New member
ומאלדר כן התחיל איתה?

או שגם לו את קוראת חסוד? או חסיד. או ווטאבר.

1Shir

New member
כן, בטח, גם מאלדר

בדיוק רציתי לכתוב בהקשר זה ובכלל שנזכרתי שפעם באיזה עיתון קראתי שכינו את מאלדר a-sexual וכמו שמיכל (איב6) ניסחה זאת יפה
, השאלה היא מי כאן הa-sexual, מאלדר, סקאלי או בעצם כריס קרטר..
הצביעו בהמוניכם.

Gilliana

New member
ואפילו הייתי אומרת...

... שיש הרבה קווים מאד דומים בין סקאלי לג'יליאן, ואת זה רואים בעיקר החל מהעונה השביעית (all things ואילך) וכמובן - בשמינית.

Gilliana

New member
אה, דווקא את שואלת?

מפתיע. טוב - נתחיל, במערכת יחסים עם גבר נשוי שיכול להיות אבא שלה ונמשיך בהריון מסתורי שהתאפיין בשאלה הגדולה - מי האבא, מזכיר לך משהו?

1Shir

New member
מפתיע? מי אם לא אני ישאל כאן שאלות?

אילו יחסים עם גבר נשוי? לא שמעתי על זה ולגבי ההריון טוב זה לא בדיוק אותו הדבר מבחינת הנסיבות... אצל ג'יליאן ההתלבטות היתה בין גברים אנושיים פחות או יותר, אצל סקאלי הספק היה לגבי חוצנים, יש בסיס קלוש להשוואה אבל לא הייתי אומרת שזה עד כדי כך דומה.. אצל סקאלי היתה שאלה האם היא בכלל שכבה עם מישהו, אצל ג'יליאן השאלה היא עם מי מהם היא שכבה..

Gilliana

New member
כן, אבל לא...

... שאלות שאת יודעת את התשובות עליהן! זה היה החלק המפתיע. לגבי הגבר הנשוי - התכוונתי כמובן לסקאלי, לא לג'יליאן (אם נתעלם מהשמועות על הרומן בינה לבין כריס) ולמרות שאת צודקת באופן עקרוני, עדיין ה-So called סקנדלים, חוגגים אצל שתיהן באופן זה או אחר. אי אפשר להגיד לא על סקאלי ולא על ג'יליאן שהן נשים קונבנציונליות, בשום מובן.

1Shir

New member
לא רק שאני לא יודעת את התשובה..

אני גם לא ממש מזדהה איתה.. סקנדלים וחוסר קונבנציונליות יש אצל לפחות חצי מהאוכלוסייה, והרבה יותר כאשר מדובר בשחקנים/דמויות טלויזיה, כך שמפה ועד להגיד דמיון... אני אישית לא הייתי אומרת. ברור שבכל דמות יש משהו מהשחקן ולהיפך, אבל זה כבר סיפור אחר ואולי אפשר למצוא דוגמאות אחרות במקרה הזה שלפחות לי לא עולות כרגע בראש. למשל בין מאלדר לדייויד אני יכולה למצוא קווים מקבילים, אם זה חוש ההומור, הציניות, האנושיות, למרות שדייויד נראה לי יותר רגוע.

FeLL67

New member
אצל סקאלי היתה שאלה האם היא בכלל

שכבה עם מישהו,אצל ג'יליאן השאלה היא עם מי מהם היא שכבה.. " כ'כ צודקת חח. ומאיר לא כתבתי שרמוטה מהסיבה הפשוטה שאני לא חושבת שהיא שרמוטה :\ אמנם היא ההפך מחסודה :D אבל עדיין, שרמוטה זה אמ .. תסתכל על כל אחת מהכוכבות הזוהרות וה"מצליחות" כיום, אלו שמחליפות גברים כמו נעליים - זה שרמוטה.

1Shir

New member
../images/Emo45.gifגם אני מתקשה לנסח בצורה תרבותית

בואו נאמר שהיא ההיפך מחסודה..
ואני לא מבקרת אותה או משהו, זו זכותה

למעלה