כמה שזה היה צפוי!!!

Gilliana

New member
כמה שזה היה צפוי!!!

למען האמת, ברגע שנודע לי שג'יליאן ילדה - זה היה הדבר הראשון שחשבתי עליו. אבל לא אקלקל לכם את "ההפתעה" - קראו בעצמכם.

the scout

New member
העסק נעשה מכוער

נראה לי שאם ג'יליאן לא אמרה לו כלום משמע שהיא יודעת של מי האבא, והיא גם נתנה לתינוק את השם משפחה של החבר. חייבת לציין שבעבודה שלי (אני עוסקת בתביעות מזונות) זו תמיד האמא שדורשת בדיקה כזו והאבא מסרב כי הוא לא רוצה לשלם מזונות, אז נחמד לדעת שיש גם הפוך.

Gilliana

New member
נכון, רציתי להגיד שזה מקרה חריג

ויחד עם זאת - יש הבדל משמעותי בין המצב בישראל לבין המצב בארה"ב ובאירופה ואני בודאי לא צריכה להסביר לך מדוע זה כך.

Gilliana

New member
בישראל קיימת סוגיית הממזר

כך שאם נולד ילד לאשה נשואה שלא מבעלה הוא בבחינת ממזר - אידיוטי לגמרי, אבל עדיין רוב אזרחי המדינה נרתעים מההגדרה הזו ויתרה מכך - משרד הפנים לא יאפשר לערוך בדיקת רקמות במקרה ומדובר באשה נשואה וגם אם בדיקה פרטית תוכיח כי אבי הילד איננו הבעל, משרד הפנים מסרב לרשום את היילוד על שם האב הביולוגי, ומדובר במקרים בהם הבעל והאשה החוקיים נפרדו פיזית מזה שנים ופשוט לא הושלמו הליכי הגירושין הרשמיים ביניהם. מזעזע? בהחלט...

pusher

New member
ג'וליאן,אבל תלוי..../images/Emo215.gif

רק אם הילד יצא שמן
זה בגנים

Gilliana

New member
סביר להניח שמארק

אני מאמינה שאם היה לו אישהו חשש שמה אוסקר איננו הבן שלו, הוא לא היה עובר לגור עם ג'יליאן כ"כ מהר (מיד לאחר שנפרדה מג'וליאן) ואני גם מאמינה שג'וליאן סתם מחפש לעורר מהומות ולעשות פרובוקציות, מסתדר לי עם אינפורמציה קודמת שקיבלתי בעניינו.

Julia307

New member
אהמ...כי היא.איך לומר..בחורה חופשית

ליברלית ברוחה או איך שלא לנסח את זה כדי שיישמע בסדר
. אני חייבת לציין שהקונטראס המטורף בין סקאלי לאנדרסון מהמם אותי בכל פעם מחדש.

סקאלי לא כזאת סגורה כמו שזה נראה

אל תשכחי שהיו כמה גברים לא שגרתיים בחייה. אנחנו ראינו אותה רק עם מאלדר.

1Shir

New member
לא, אבל סקאלי מאוד לא סטוציונרית

לא אומרת שהיא קדושה, בינינו אף אחד מאיתנו לא קדוש, אבל היא יחסית רצינית בעניינים האלה. ולשלב ההוכחות: 1. מה יותר מזה, היא בעצמה מעידה כך על עצמה ב"מילאגרו" 2. היא לא התחילה עם מאלדר במשך שבע שנים, בעיני זה מספיק כדי להעניק לה את תואר החסודה. אף אחת מאיתנו לא היתה מחזיקה מעמד גם שליש מהזמן הזה (לך עינת בכלל הייתי נותנת לא יותר מ-7 דקות..
) 3. לגבי אד ג'רס, אפילו אם כן היה קורה משהו רציני ביניהם (מה שלא קרה) זה בסדר גמור, הם יצאו והכירו והתקרבו ומותר להכיר מישהו אחת לכמה שנים... 4. לגבי דניאל ההוא (פיטרסון?! או שאני מתבלבלת עם שם משפחה אחר?) נכון שהיתה כאן "בעייתיות" אבל עדיין זה היה רומן רציני וגם בסופו של דבר סקאלי ידעה לחתוך את זה בזמן (מבחינתה לפחות.. כנראה שלא מבחינתו.. אחת ההמצאות ההזויות של אקס פיילס אם יורשה לי) 5. בשורה התחתונה הבחורה התנזרה שבע שנים תמימות, הייתי אומרת שכן זה מצביע על סגירות מסוימת בקטע הזה.. (וגם כאן אין ביקורת, זכותה ולא אמרתי שזה טוב או רע) - ולא, לא היה לה כלום עם סקינר או דוגט
למרות שבעונה 8 זה מפתה לחשוב שכן

מכל מה שאמרת כאן

יש לי רק דבר אחד לומר: 7 דקות? 7 שניות וגם זה יותר מדי. (למרות שהמציאות מראה אחרת) לגבי שאר הדברים, יש משהו במה שאת אומרת אבל בכל זאת ראינו אותה רק עם מאלדר לכן על חיי עבר אי אפשר לשפוט

1Shir

New member
דווקא לא ראינו אותה רק עם מולדר

ראינו אותה עם אד ג'רס ועם דניאל ועם הסופר ממילאגרו.. ואיזו מציאות מראה אחרת?
פגשת אותו ולא עידכנת אותנו? חוץ מזה מה יש רציתי להיות לארג'ית איתך.. נתתי לך קרדיט שתתני לו כמה שניות פור... והאמת אני גם באמת מאמינה שהיית נותנת לו

לא פגשתי את מאלדר

התכוונתי במציאות כאשר אני פוגשת אדם שאני מעריכה/ מעריצה/ אוהבת.. או בשמו הישיר - יובל בנאי. אם הוא, שברמתו עוד לא הגיע למאלדר בשבילי (כי מאלדר תמיד יהיה ראשון) לקח לי כל כך הרבה זמן עד שהצלחתי להפיץ מילה מפי בסביבתו, ובטח עד שהעזתי לתת לו נשיקה אז מאלדר? לא פלא שסקאלי חיכתה 7 שנים. לי היה לוקח 9 שנים רק להתאושש...

למעלה