כמה שוקל מוט?

shkool

New member
לא דיברתי על אולימפי בהשוואה לW

דיברתי על מוט רגיל ישר בהשוואה לW

אם אני לא טועה שני המוטות

שוקלים אותו דבר אצלנו במכון כולם אולימיפיים אבל ראיתי במקומות אחרים ולא חושב שיש הבדל ואם כן אז אולי 18 ק"ג ? אבל אני ממש לא בטוח

shkool

New member
תוצאות:

המשקל שלי בלי המוט: 74 קילו המשקל שלי עם המוט: 81 קילו מוט: 7 קילו

RozwareZ

New member
כמה שוקל אוטו?

תעשה טובה יש מילארד סוגים של מוטות.. בגודל אני מאמין שאנחנו מדברים לא על אולימפיים מוט דאמבל קטן ששוקל עם הסוגרים 2.5 מוט דאמבל טיפה יותר גדול עם הסוגרים שוקל 3 מוט W רגיל ששוקל סביבות 7 מוט W יותר עבה ששוקל סביבות 10 מוט EZ ששוקל סביבות 10 מוט רגיל 1.5 שוקל בערך 8-9 מוט רגיל 1.6 שוקל סביבות ה10 מוט רגיל 1.7 סביבות ה12 מוט רגיל 1.8 סביבות 14-15 מוט H רגיל סביבות 6 טוב זה מה שיש לי כח, הכל זה בסביבות כי תלוי על איזה מוט אתה מדבר למשל לי יש מוט W ששוקל בערך 10-12 קילו הוא מאוד מסיבי נתתי לך פה בערך את העיקריים

RozwareZ

New member
רוב החדרי כושר זה באמת אוניברסלי

בגלל שרובם קונים מאותם הייצרנים.

וואוו רונן חידשת לי והמון

עשה טובה כשיה לך קצת זמן ערוך רשימה מסודרת ותן לעדו שישים בטאגליינס זה ישרת את כל הפורום

RozwareZ

New member
אני אעשה רשימה של כל מה שאני יודע

לפחות, אין בעייה נעלה היום או מחר

RozwareZ

New member
יש אגב מוט מדהים שפעם שקלתי לקנות

אותו ולייבא מאמריקה, זה מוט "אולימפי" העלק... מוט שעולה בישראל 500 דולר ובאמריקה 75 דולר, שהוא שוקל סביבות ה20 או 25 אבל זה מוט מלמילאן לא מוט שרואים בחדרי כושר בישראל (למרות שיש איזה חדר כושר בנצרת עילית שיש שם משהו כמו 6 מוטות רק כאלה) הבחור חכם, ואומר מוט אולימפי רגיל צריך להחליף סביבות כל שנה כי הוא מתעקם. מוט כזה צריך להחליף פעם ב10 שנה.

gil levi

New member
מה זה מוט EZ? עד עכשיו הייתי בטוח

שזה מוט W. צריך להחליף מוט אולימפי פעם בשנה? לא נראה לי שמתישהו החליפו אצלנו. תודה מראש.

RozwareZ

New member
זה לא בדיוק W תראה זה יותר מכוון

למיקום כזה של היידים, יש כל מיני סוגים מה שאני שמתי זה קטן יש גם עם ממש מקום ליידים (בכלל לא כמו W מיקום ישר) ומוט אולימפי שמופעל עליו לחץ במשך שנה בערך צריך להחליף אותו. נדירים המכונים שעושים את זה אבל זה כבר משהו אחר

למעלה