shkool, בפעם הבאה שתפתח הודעה ראשית ללא תוכן, היא תמחק. קרא את תקנון הפורום בשביל מידע נוסף.
R Rossi46 ® New member 21/11/04 #19 shkool, בפעם הבאה שתפתח הודעה ראשית ללא תוכן, היא תמחק. קרא את תקנון הפורום בשביל מידע נוסף.
S shkool New member 22/11/04 #22 איזה קטנוניות, לשאלה שלי אין צורך בתוכן, זאת הייתה שאלה שחשבתי שיש עליה תשובה ברורה וקצרה(המשקל של המוט), זה לא ששאלתי איך מגיעים לקוביות בבטן...העולם זה לא שחור או לבן...
איזה קטנוניות, לשאלה שלי אין צורך בתוכן, זאת הייתה שאלה שחשבתי שיש עליה תשובה ברורה וקצרה(המשקל של המוט), זה לא ששאלתי איך מגיעים לקוביות בבטן...העולם זה לא שחור או לבן...
R Rossi46 ® New member 22/11/04 #23 קטנוניות ? לא. הקטנת ראש מצידך-כן. לא רשמת אפילו את סוג המוט. אלא סתם שאלה מעורפלת "כמה שוקל מוט" קשה בימינו לפרט קצת ? או שאתה מעדיף שאנשים יתחילו לשאול אותך "איזה מוט, W או רגיל ?" מי שאין לו סבלנות לכתוב שאלה כמו שצריך, עדיף שלא יכתוב אותה בכלל.
קטנוניות ? לא. הקטנת ראש מצידך-כן. לא רשמת אפילו את סוג המוט. אלא סתם שאלה מעורפלת "כמה שוקל מוט" קשה בימינו לפרט קצת ? או שאתה מעדיף שאנשים יתחילו לשאול אותך "איזה מוט, W או רגיל ?" מי שאין לו סבלנות לכתוב שאלה כמו שצריך, עדיף שלא יכתוב אותה בכלל.
S shkool New member 22/11/04 #24 יצאתי מתוך נקודת הנחה שמוט רגיל וW שוקלים אותו דבר(ממה שהבנתי מזה שמכר לי את המוט), בכל מקרה היה פה מקרה של אי הבנה, לא צריך לריב
יצאתי מתוך נקודת הנחה שמוט רגיל וW שוקלים אותו דבר(ממה שהבנתי מזה שמכר לי את המוט), בכל מקרה היה פה מקרה של אי הבנה, לא צריך לריב
R Rossi46 ® New member 22/11/04 #25 אל תקח את זה אישי, אני אוהב לתרום מזמני ולעזור לאחרים. מה שאני לא אוהב זה אנשים שפותחים הודעה וחוסכים במילים ומצפים שיבינו אותם במקום לפרט את השאלה שלהם. ערב טוב.
אל תקח את זה אישי, אני אוהב לתרום מזמני ולעזור לאחרים. מה שאני לא אוהב זה אנשים שפותחים הודעה וחוסכים במילים ומצפים שיבינו אותם במקום לפרט את השאלה שלהם. ערב טוב.