כמה שווים חיי אדם?

בר03

New member
כמה שווים חיי אדם?

היום נודע לי שירון ברכה ירצה 16 שנות מאסר על הריגת 6 אנשים בתאונת דרכים , כמובן שהעונש שהוא קיבל הוא נדיר ואולי אפילו מהווה פריצת דרך - אבל קשה להגיד שאני רגועה אחי נהרג בנסיבות דומות (ואיתו נהרג עוד בן אדם ) ולמרות זאת הנהג שהרג אותם קיבל רק שנתיים בכלא , בזמנו זה הרתיח אותי אבל ידעתי שאלו העונשים ואין שום דבר שאני יכולה לעשות , הזמן עבר ונרגעתי אבל עכשיו שפורסם העונש של ירון הכל עולה חזרה , למה את ירון ברכה שפטו בחומרה - כמו שצריך לשפוט ואת הנהג שהרג את אחי לא שפטו באותה החומרה ( למרות הנסיבות הדומות כל כך) כמובן שהתקשורת היתה כל כך מעורבת בסיפור הזה - מה שבטח תרם , אבל עדין מדובר בחיי אדם , עד מתי יזלזלו כך בחיי אדם? ובעצם מי מחליט שם בבית המשפט כמה שווים חיי אדם ? החיים של אחי היו שווים שנתיים בכלא , ואני כועסת על זה כל כך.

shlish2004

New member
כנראה שהחיים של אחותי בכלל היו זולים

הנהג שהרג את אחותי, קיבל בסה"כ חצי שנה עבודות שירות ו15 שנה שלילת רשיון. גםבית המשפט המחוזי אישר את גזר הדין הזה, ואני כולי תקווה כי המקרה של ירון ברכה יהיה לנר לרגלי השופטים, וכי הם יתחילו להמיר בעונשים, כדי שכל נהג ידע כי יהיו תוצאות למעשיו על הכביש. אני אכן מקווה שהעונש שנגזר עליו באמת יהיה פריצת דרך. עמית

למעלה