כמה שווה GS 89 ????

master og

New member
כמה שווה GS 89 ????

במצב ממש טוב עם קילומטרא'ז נמוך יחסית ??????

black enigma

New member
כמה בא לך

כמה הציעו לך ? ואתה באמת מאמין לק"מ רשום על שעון שמגיע ל 100K ? מילא אם מדובר על אופנוע בן 3 אבל משנת 89 ?

black enigma

New member
תשמע זה לא מריח הכי טוב ...

ועוד מורה נהיגה? לא יודע אחי ... תשמע ... לא יודע תעשה תשיקולים שלך ...

master og

New member
האופנוע במצב ממש טוב

חוץ מעובדה שהוא עמד כמה שנים באיזה מחסן האופנוע במצב מצויין(לקחתי חבר מכונאי שיבדוק) ועשה פחות מ 100K הבחור סגר את הבי"ס לנהיגה מזמן והאופנוע פשוט עמד אצלו במחסן

black enigma

New member
הוא פאקינג 89 כמה שנים הוא היה

במחסן ? אחרי כל כך הרבה שנים של עמידה והוא ישר התניע? א. נשמע לי תמוה. ב.בהנה והניע אותו "בכוח" אחרי "שנים" של עמידה יכול להיות שגרם אף לנזק . הסיפור נשמע יותר ויותר תמוהה . ואיך הגיע למצב שישב לו במחסן כל כך הרבה שנים GS במחסן שזה אחד הכלים היותר סחירים ... הסיפור נשמע יותר ויותר תמוהה .

master og

New member
נניח שהוא במצב ממש טוב >

ואני לוקח אותו לבדיקה והם מאשרים לי את זה הוא שווה 3500?????

שאול DR650

New member
זה לא מקפיץ... צריך תוכן

ובכלל, בשביל מה אתה מקפיץ אם זה ממילא בעמוד הראשון וממילא הקפצת לפני 17 דקות? הנה הקפצתי לך...

שווה לך לשלם 400

שקל לבדיקה.???? חוץ מזה נראה לי שיש פה בפורום בחור עם ג'י אס ישן שרוצה למכור... אולי כדאי לך לברר גם איתו

nob

New member
לגבי סיפור של "עמד במחסן"

קודם כל קיים חוק שלפיו מורה בבי"ס לנהיגה לא יכול ללמד על אופנוע בן יותר מ-10 שנים. זאת אומרת שאם אופנוע הזה שנת 89 -- שנת 99 הייתה שנה אחרונה שהוא יכל באופן חוקי לשמש ללימוד נהיגה. משנת 99 עד 2005 עמד במחסן? חבל מאוד. באופן כללי אופנוע מבי"ס לנהיגה יש לו יתרונות וחסרונות. בגיל כזה לא בטוח מה יותר טוב. יתרונות - כמעט בטוח שלא עבר תאונות רציניות ולא הרסו אותו במהירויות מטורפות, עבר טיפולים בזמן ולא הוזנח. חסרונות - קלאץ' הרוס שזקוק לטיפול, לרב. בלמים. אולי גיר. עלות של תיקון כל הדברים הקטנית האלו יכולה בקלות לעלות יותר מסכום קניה. תחשוב מה אתה רוצה מהחיים שלך ותעשה חשבונות. אגב ביטוח חובה זה עוד 3600.

m u a t a z

New member
הדבר הטוב שיש באופנוע משנתון כזה

הוא שיש למוסכים הרבה כאלה מפורקים ואפשר לשפץ מנוע בזול יחסית.

למעלה