כמה שווה 1$ ?

פלטרון

New member
כמה שווה 1$ ?

תגידו - כמה שווה 1$ ? הנה לכם מספר מחקרים שערכתי בנושא , ולאחריהן המסקנה : 1. במדור הכלכלה כתוב ... 1$= 4.82 ש"ח .( עליק - עוד נראה בקשר ל-4.82 אם זה נכון ). 2. כל מוצר שנכנס ארצה חייב במע"מ 18% . לפעמים גם במכס ( אבל אתעלם מזה כרגע ). ז"א - שעל גבי מחירו ב-$ של מוצר אני צריך להוסיף 18% מע"מ . 1$ = 5.70 ש"ח 3. נכנסתי לאינטרנט , בחיפוש אחר מוצר אלקטרוני כלשהו . מחירו בישראל ... המממ המממ - סליחה - מחירו בארה"ב 500$ (מחיר לצרכן ). מחירו בישראל - 3,300 ש"ח . חישוב קצר מראה ש ... 1$=6.6 ש"ח . 4. ולבסוף - שיא החוצפה - מוצר מפירמה שונה - מחירו בארה"ב - 500$ מחירו בישראל ( בחנויות שנחשבות לזולות )... ישבתם , שתיתם מים ... 4,200 ש"ח . 1$= 8.4 ש"ח שאלותיי - 1. אז כמה שווה 1$ ? 2. למה לא ניתן לקנות במדינת ישראל מוצר אלקטרוני במחיר נורמלי 3. למה מדינת ישראל לא מפתחת את תחום מוצרי האלקטרוניקה, כך שניתן יהיה לקנות מוצר אלקטרוני במחיר נורמלי ... 4. ומתי , הו מתי יגמר כבר המיתון ? כבר נסתם לי החור בכיס מרוב שאין מה שייפול דרכו . הערה : אין בכוונת הכותב להשתוות או להתקרב לאיכות הכתיבה של מנהלת הפורום . 3 X כיפאק היי , למאי רוזן יום טוב לכולם פלטרון

MayRosen

New member
עזוב רגע את הדולר-מה עם היורו?

אני הזמנתי משהו ביורו ועכשיו כשאני כבר משלמת המחיר קפץ בטונה איזה 10% - שזה בשבילי 770 שקלים יותר מהמחיר שאותו הייתי אמורה לשלם איזה קריזה!

פלטרון

New member
אין ספק- השקל הוא המטבע הכי יציב !

השלטון מתחלף .. או שלא הדולר עולה .. או שלא היורו עולה ... או שלא מלחמה בעירק ... התאומים נופלים .. הבורסה עולה , וחיפה מפסידה . לא משנה מה קורה בעולם - השקל עדיין לא שווה כלום - זה מטבע יציב
(ירדתי על השקל - לפחות יצאה בדיחה טובה ) פלטרון

סקר: מה אפשר לעשות עם 5 שקלים

לקנות בזוקה ורבע לתרום לאגודה למען החייל לחסוך שישה כאלה וללכת לסרט לשחק כדורגל שולחן לעשות ממנו שבלונה ולצייר מלא עיגולים להתחיל אוסף מטבעות עתיקים (עד שהצנצנת תתמלא ממילא הוא כבר יהיה מחוץ למחזור) להחליף בדולר אחד, ולשמור למקרה חירום

MayRosen

New member
../images/Emo2.gifכעבור שבוע!

כבר אי אפשר לעשות את כל הנאמר ואם הנגיד ימשיך לצאת עם הודעות לציבור כל חמש דקות זה ילך ויחריף!

למעלה