כמה שדיברו על זה...

Sprite

New member
כמה שדיברו על זה...

אוקי לצערי הגדול שרון נבחר וכמה זמן הוא יחזיק שנה שנהוחצי ואז עוד פעם אותו הסיפור כמה מטומטמים אפשר להיות נאסר על שרון להיות שר בטחון אז ראש ממשלה עושים ממנו? אני מרגישה שאני חיה במדינה של אנשים לא חושבים שפשוט מאמינים למילה של כל אחד אומר להם שרון לא יושיע אותנו וגם לא ברק! כל עוד יש ביננו פילוג איך אנחנו בכלל יכולים על לחשוב לעשות שלום עם אנשים אחרים?? ונכון הרבה אנשים נהרגו בלבנון ובשטחים ובתוך מדינה אבל גם אנשים יהודים רוצחים יהודים בגלל דעות בגלל גזענות בתוך המדינה יהודי נגד יהודי! אני לא מדברת על רבין אני מדברת על האנשים שצוחקים על רוסים ועל ספרדים ועל אשכנזים רק בגלל שהם נולדו לאותו הגזע! אלפי מאות שנים רדפו אותנו בגלל היותינו יהודים ועכשיו אנחנו רודפים יהודים אחרים בתור העם שסבל כל כך הרבה מגזענות אנחנו אחד מהעמים הכי גזענים שקיימים! תעשו שלום בתוככם אז תלכו ותעשו שלום עם הפלשתיניים! רונה תקראו לי צדיקה או איך שלא תרצו זה ממש לא מעניין אותי כי זו הדעה שלי!
 

JUVENTINI

New member
הכי נכון שיכול להיות

אבל לא ניתן להגיע לעם מאוחד וגם לא לשלום עם פלשתינאים וזאת המציאות ... באמת חבל ... הקטע הוא שעם מאוחד זה דבר הגיוני מאוד .. כי כאן בניגוד לשלום עם פלשתינאים כל הצדדים שואפים לכך (אני מקווה לפחות) ועם הפלשתינאים .. כמה חבל .. אבל רק אנחנו שואפים ל``שלום``
 

Black Star

New member
אתה בטוח?

ג`יז, ההכללות המטומטמות האלה. אנחנו נראה לך כמו עם ששואף לשלום? כשיותר מ- 60% מצביעים לפושע מלחמה ואומרים ש``הערבים האלה, מבינים רק כוח`` ולא מבינים שהם בעצם אלו שמבינים רק כוח? כשחצי עם (שטוף מוח, מוסת, אמנם- אבל עדיין חצי עם) צועק בחדווה ``מוות לערבים`` ומצפה כבר למלחמה? לי זה לא נראה כמו רצון לשלום. ולך?
 

JUVENTINI

New member
העובדה שיש אצלנו חילוקי דעות

מספיקה ...אבל הערבים (כולם !) רוצים רק שטח ... הם קוראים לזה שלום. מהות הסכסוך היא לא שטחים ולא נעליים ... המהות היא שנאה .. שנאה שהייתה תמיד ! גם שהבריטים שלטו פה
 

Black Star

New member
לא, לא כולם.

למרות שקל להיסחף להכללות, רק טיפשים עושים אותם. הם רוצים שלום אמיתי (חלקם) לא פחות מ(חלק מ)איתנו, אבל אם תסתכל על זה מנקודת המבט שלהם (שאני לא בהכרח מסכימה איתה, אבל זו נקודת מבט, וחייבים לראות את הצד שלהם)- לא יכול להיות שלום איתנו בזמן שאנחנו מנהלים את מדינתנו על שטחים שגזלנו מהם. והרי איזה אידיוט יוותר לבריון שלקח לו הכל ולא ידרוש כלום בחזרה בזמן שהם מתפייסים? תחשוב על זה מהנקודה שלהם. וזה פשוט שטויות שכולם בריונים מתלהמים ואלימים- הקיצונים שבהם כאלה. נכון שיש שם הרבה מאוד שטיפת מוח, אבל יש גם אחרת. רק ש, כמו אצלנו, הם פחות משמיעים את קולם.
 

JUVENTINI

New member
שאלה

עשית כבר בגרות בהיסטוריה ? אם את רוצה להמשיך את הויכוח תפני לאיי סי קיו שלי 99158381
 

Black Star

New member
את צודקת

למרות שאני אישית ממש לא אוהבת את כל הניסוחים של ``איך יכול להיות שיהודי הורג יהודי`` וככה... אי אפשר לעשות שלום בחוץ לפני שיש שלום בפנים, זה ברור. אני לא ממש רואה איך יהיה, וזה עצוב. וזה ממש טיפשי ומפגר כל אלו שחושבים שעדות קובעות משהו. הרי כולנו ישראלים, וזהו. וזה לא שמי שאשכנזי חושב אחרת, מדבר שונה ויוצא למקומות אחרים מהכורדי או המרוקאי או הלא יודעת מה... לפני כמה זמן יצא לי לראות חבורת ארסאוואתים ופרחות עלובים למדי בתחנת אוטובוס. הייתה להם מנהיגה שכמובן (לפחות עשתה רושם שכזה) הייתה הכי פרחה והכי טיפשה (והכי חסרת טעם- חולצת בטן צמודה, מכנסי דפוק-אותי ובאמצע הרבה הרבה מפלי שומן). בכל מקרה- היא ירדה שם על כולם, על כמה חבר`ה היא צחקה בגלל שהם אשכנזים ועשתה מה זה הרבה רעש. ואז היא אמרה ``ווי, מה הייתם עושים אם הייתם רוסים? אני הייתי מתאבדת``. ואני רק יכולתי לשבת לי כמה שיותר רחוק מהם (תודה לאל, תחנה גדולה, לא תחנה רגילה) ולחשוב לאן לעזאזל הגענו.
 

luka

New member
לא צדיקה, חכמה

נכון, מה שאמרת נכון, אנשים פה גזענים, אנשיפ במדינה הזו גם נאצים דבר שבחיים שלי לא הבנתי איך אנשים יהודים יכולים לדגול ברצח עם שלם, כמו ערבים?, הרי כל מה שהם עברו בשואה, פשוט לא הגיוני. יש פה אנשים שצריכים להפנים משהו, לא מבינה גם איך במדינה יהודית יכול הימין לעלות לשלטון.., אבל זה קרה. יום רע מאוד היה לי, יום רע ושרון על ישראל.
 
למעלה