כמה שאני מטומטמת............

כמה שאני מטומטמת............

למה למה למה???? למה קראתי תתקציר עד יום שלישי הבא שזה עד פרק 117 זה כל כך קרוב ל-120 ולחשוב שלא התפתתי לקורא ת´תקציר של החודש אסור אסור!!!!! יו איזה עצבים עם הדיגיטלי.. אני כאילו מרגישה בואי תקראי אותי.......בואי תקראי אותי.....(גאד מה הסדרה הזאת עושה לי.. אני אשמח שהיא תגמר סוף סוף אני אצא מזה!!!!!!!אבל אני מצד שני אתגעגע ליציאות המטומטמות.....אוףף עכשיו בנוסף לז שאני כותבת לעצמי יש לי פיצול אישיות!!!!)

../images/Emo58.gif

נראה ממה שאני זוכרת.. סמדר באה לנחם את דורון שמבולבל ועצוב.. סמדר מוצאת את רונה בסיטואציה מפחידה(וזה הפחיד אותי מה קרה שם??..) סמדר כדי לקבל את רחמיו של דורון נמאצת כפותה לכיסא עם הפה חסום (משהו כזה..) גידי הולך להלשין על אלי.. השוטרים הולכים לספריית וידאיו אלי מוציא מהם מידע שזה גידי הלשין עליו ואלי מצליח לברוח ומגיע לבית של גידי.. זהו עד לפה אני זוכרת.. וזה לא לפי הסדר וזה עד פרק 117 יום שלישי

ofirosh

New member
יש לי עד 118 אם מישהו מעוניין../images/Emo58.gif

טוב זה מתוך מעריב לנוער עם הערות שלי (דרך אגב יש פוסטר של גידוש וכתבה על לחיי) 114 גידי מציע לאלי שלא יסגיר אותו בתנאי שאלי יפסיק להטיל אימה על כולם גידי שנמלט מאלי מרקו רגע לפני תיגרה מגיע לתחנת המשטרה 115 החוקר משכנע את גידי למסור עדות דורון וענת נפגשים שוב אך דורון נזכר במה שסמדר אמרה לו ועוזב סמדר מוצאת את רונה בסיטואציה מפחידה (רונהלהההה מסכנונת) 116 סמדר דואגת שדורון ימצא אותה כפותה כדי לעורר את דאגתו אהבתו ובטחונו בחפותה (הזונה הקטנה) אלי מרקו תוקף את כלנית כדי לאיים על גידי שמאיץ במשטרה לפעול נגד אלי(הו) 117 אלי מרקו משתלט על השוטרים שבאים לעצור אותו מוודא שגידי אשם בהפללה ונמלט דורון מנסה להתנצל בפני רונה על מה שאמר כביכול מאחורי גבה (מה מה הוא אמר???) אלי מרקו מגיע לביתו של גידי כדי לנקום (אוי גידיייייי) 118 דורון שומע את הווידוי של אלי מרקו לקול מחאותיה של סמדר. סמדר סוחטת את דורון (זונה זונה זונה) ומאיימת לספר למאיה את (")האמת(") מאחורי מותה של איריס, רונה מתכוונת להסגיר את עצמה (לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא)

Snitch

New member
לא רק את... ../images/Emo7.gif../images/Emo88.gif

גם אני קראתי את התקצירים ב"רייטינג", ברוב טיפשותי. עכשיו אני הרבה פחות מתוחה ואני יודעת מה יקרה. I HATE MYSELF!!! *מצטרפת לאגודת שונאי התקצירים*

אבי אבי

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש: ../images/Emo124.gif

כמה פרקים הפסדתם בערך? מפרק 1-120 ? ? ? ?

אוהווו הרבה הרבה!

התחלתי לראות רק מפרק 17 בערך, התמכרתי רק ב-20+ והיו המון אבל המונים שהפסדתי בדרך, למרות שבעקרון אני מעודכנת

למעלה