כמה שאלות

space lion

New member
כמה שאלות

שלום לכולם/ן, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום ואני פונה לכל מי שיכול לעזור. לפני כשבועיים נזרקה כלבה חמודה מאד בקיבוץ שלי. היא הסתובבה סביב שתי הכלבות שלנו ואמא שלי החלה לטפל בה. היינו מאמצים אותה אבלאין לנו את היכולת לטפל ב-3 כלבות. בנוסף, הכלבים השכונתיים מתנכלים לה וכתוצאה מתחילה להתגבש אצלה התנהגות אגרסיבית ומפוחדת. כיום היא נרתעת מכל אדם מלבדנו. רצינו לקחת אותה לעירייה אבל בעקבות סרטון שבמקרה נשלח אלי למייל, שבו נראו בבירור איך מתייחסים באכזריות מבחילה כלפי הכלבים ברשותם, החלתנו לנסות ולמצוא לה בית. כל יום שהיא נמצאת ברשותינו הוא בעייתי ומתסכל, מפני שהיא איננה מאושרת בסביבה הזו, בחברת הכלבים שבאזןר, ולכן בעניין דחוף. אשמח אם יש למישהו כל מידע שהוא על הדרך הבטוחה ביותר למסור כלבה לאימוץ או אם יש לכם רעיונות לבית או למקלט זמני אליו נוכל למסרה. (אגב, איך מוסיפים לפה תמונות?) אלף תודות!!

goolo123

New member
צריך להקטין את התמונה ולהעלות

אותה כקובץ מצורף. האם בדקת אם יש לכלבה שבב?אולי אפשר לאתר בעלים? מעבר לזה, תוסיפי פרטים, איזה סוג, בת כמה היא?האם היא מעוקרת? דרך מצויינת למסור אותה, היא דרך ימי האימוץ של אס.או.אס. בימי שישי, ברמת אביב, יש לתאם מראש ביום רביעי בבוקר בטלפון 037441010. ובימי שבת ,בהרצליה,פשוט להגיע ב-10:30.כל כלב מוצא בית צריך רק להשקיע ולהגיע. כמו כן אפשר לפרסם באתרים שונים כמו:פטנט,לוח יד 2,פטקינג, פורום אימוץ בתפוז. בהצלחה לעולם אל תמסרי להסגר עירוני...התנאיים נוראיים והכלבים מורדמים אחרי 10 ימים.מאיזה אזור את?

למעלה