כמה שאלות...

T o M a 1

New member
כמה שאלות...

1. קניתי אתמול סימס עונות והוא ממש לא זז אצלי במחשב. יש משהו לעשות עם זה? 2. הורדתי מלא דברים חדשים ומשום מה כשאני מפעילה את המשחק אני לא רואה אף אחד מהם. יש מצב שזה קשור למשחק החדש? כי שמרתי את זה בתיקיה בה שמרתי את כל הדברים שהורדתי לסימס 2... [זו החבילת הרחבה הראשונה שלי] צריך אולי לשמור את זה בתיקיה אחרת או מה ..? תודה לעונים:]

מיכי7

New member
מנסה לעזור../images/Emo13.gif

אולי יש לך עומס בהורדות לסימס? או בכלל למחשב? כדאי לך לבדוק כמה מקום יש ב C ...

T o M a 1

New member
עם האיטיות אני עוד יכולה להסתדר

מעצבן אותי שאני לא רואה את כל מה שהורדתי...

מיכי7

New member
אמ..

אולי שכחת להוריד את המאש [mesh-התבנית של מה שהורדת] של ההורדה שלך? תנסה להוריד משהו וגם את המאש שלו ואם תראה שזה עובד אז כנראה בגלל זה ואם לא...תכתוב ואז נראה

you3590

New member
תשובה

את צריכה להעביר את התוספות למחיצה שונה, מחיצה זה כונן C D

B o B cat

New member
עונה../images/Emo13.gif

דבר ראשון, התקנת את התוספת בקונן אחרת? יש גם מצב שאין מספיק זיכרון, רוב הסיכויים שזה העיניין. ואני ממליצה גם לא להוריד מליון וחצי דברים, מנסיון, זה הורס ת'משחק [סוד: אני בחרם על הסימס כבר לא מעט זמן כי הוא נדפק לי רוב הסיכויים שזה בגלל ההורדות, כי שום דבר אחר לא השתנה...סיפור ארוך, עזבי] אפשר להוריד הרבה פשוט לא להתחרפן על זה...את ההורדות שומרים בתיקיית Downlaods בתקייה אחרת EA Games שנמצאת בדרך כלל במיי דוקיומנטס. לשם את מורידה את הכל. כמו שאמרו לפני אל תשכחי להוריד מאש. אחרי שיש לך מאש ומה שאת צריכה את מחלצת קובץ [extrace files...נראלי ככה באנגלית], תמצאי את זה בליחצה ימנית על מה שהורדת.

אם הורדת לפני שהיה לך עונות אז...

צריך להעתיק את כל ההורדות למקום אחר ואז להחזיר אותם אה... ו בקשר לאיטיות זה כי הורדת הרבה אז תמחקי את מה שאת לא צריכה

ו....

אם הורדת קבצי זיפ צריך להוציא מהתיקיייה שנוצרת בתוך DOWNLOADS (סתם משהוא שלא הבנתי למה אין את קבצי הזיפ איזה שבועיים (אני יודע שזה טיפשי ) טוב מקווה שעזרתי עם הסוגריים בתוך הסוגריים ולא בילבלתי את כל מי שקרא אז (מקווה שעזרתי ) )

למעלה