כמה שאלות...

the man 123456

New member
כמה שאלות...

דבר ראשון שאלה לפייטרים- האם שווה לי להשקיע בסיקל מגן הזה שמחזיר אחוז מסויים של מכה בחזרה למפלצת? כי זה נראה לי מיותר כי זה לא יכול להחזיר יותר מ-10%, בכל מקרה תגידו מה אתם חושבים... שאלה 2- אחת מהבנות קוקוס האלה באי הזה כמו הוואי שמגיעים אילו מלית' הרבור רוצה עשר קוקוסים, מאיפה אני משיג אותם? שאלה 3- איזה אחד מאמוריה רוצה silk feather מאיפה אני משיג את זה כי הסליונים מביאים רק נוצות רכות... שאלה-4 אחת מאמוריה רצתה שאני ישיג 15 קוריי עכשביש דביקים אז השגתי אבל מה אני עושה איתם עכשיו? שאלה5 כמה אני יכול למכור קשת של ממיפל soul searcher של התקפה 57 ומהירות 7 ? תודה מראש ! (-:

miss_t

New member
לגבי 2,3

2- אתה הולך למפה הבאה בפלורידה ביץ' ומרביץ לקוקוסים שעל העצים, הם נופלים אחרי כמה מכות. 3- אני חושבת שאתה מדבר על הנוצה הכחולה שנופלת מהחתולים באורביס, יש מצב? לגבי 4- תוכל לתת את שם המשימה? אני מניחה שאתה צריך לחזור אליה ולתת לה אותם... 5- איזה שרת אתה? כרגע המחירים זולים יחסית .... אז זה מאוד תלוי, אחרי הEVENT המחירים עולים..

the man 123456

New member
............

3- לא יודע בגלל זה אני שאול... 4- זאת משימת לוחם... ולא אני לא צריך לתת לה אותם 5-WINDA ועוד שרלה- עכשיו שחקתי והיתה הודעה להתנתק כי יהיהו איזה תיקונים... מה זה??

miss_t

New member
../images/Emo41.gifסרבר צ'אק לשעתיים. עד 21:30../images/Emo41.gif

לגבי המשימות- תן את שם המשימה או את שם הNPC (או מיקום), כי אני לא זוכרת את המשימות האלו. או לאיזה רמה המשימה? 5- כרגע המחירים נעים בין 500K ל 1.5M מאוחר יותר זה יהיה 2M-4M

miss_t

New member
Silk Feather

אם זו המשימה הזו אז תוכל להשיג מהמפלצת
באורביס. שים לב שהיא צהובה.

לא חייבים../images/Emo87.gif

כמה פעמים יצא לי גם להפיל את זאתי גם מהיצורים הקטנים האחרים. אבל הרוב זה באמת ממנה.

למעלה