כמה שאלות

טונדף? אני?

לא שכור לי שהמלצתי עליו כל כך הרבה (חוץ מהסיכום של שנה שעברה) תודה לנאור כמובן - שגריר טונדף בפורום שחשף אותו אליי.

Pootie Tang

New member
צודק.. זה לא היה אתה.

זה היה טיקטאק עם הביקרות ההיא שהוא פירסם לפני כמה זמן שממש עשתה לי חשק לשמוע את טונדף... התבלבלתי...

טק נינה! - חסיד

לפני כמה שנים... וחוץ מזה אין ראפר או קבוצה שהם מאהובים עליי שהכרתי דרך הפורום.. אולי פתחו לי את האוזניים לביגי(כי הייתי פאנאט טופעק) אבל לא הכירו לי אותו.

חוץ מזה אני יכול להודות

לסגול טאבו +,שדחף לאחיו את סלאג,קאנינג,אייסופ ועוד אנדרגראונדז אחרים ולאדווין דלרוסה על ההכרות עם הראפר האהוב עליי ביותר דל דה פאנקי הומוספיין וחבריו(ההיירוגליפיקס,סולז אוף,וכו'..)

youngdiz

New member
לדעתי

רוב הפירסומים פה הם מלוקקים ולא אובייקטיבים, אז ריירלי אני לוקח משהו ברצינות... אני לא מצליח לחשוב על אף אחד. אולי מישהו בתחילת דרכי כשעוד הייתי טירון, אבל גם לא עולה. בכל מקרה, ההודעות שלי הן איכותיות מאוד, ומישהו בטוח לקח משהו אל הבטן - אז אל התבייש והודה!

Poetic Death

New member
אם להיות כן

בזכות אולטרהסוניק אני מכיר את סייג', אז זה השפיע עליי מאוד. סייקו גם הכיר לי כמה דברים, ופלג בעקיפין. לשירה אני חייב הרבה על ההכרות שלי עם סלאג. וזהו.. יש פה המון אנשים טובים, עם ידע מדהים, ורק תמשיכו לכתוב.

תודה

לפלג שאמנם לא הצליח להשמיע לי משהו שהחזיק יותר מיום-יומיים, אבל לפחות נתן לי קונטרה. לחולוני שטחן בשכל על הנפטונז (למרות שהוא לא חידש, אבל זה נחוץ) והרחיב לי את הידע והרצון לשמוע את מה שמארק רונסון עושה. למתן שגילה לי את דאדלי פרקינס (מאמר בקרוב) ו... אני לא זוכר עוד מישהו שממש אהבתי מההמלצות שלו. יוסי Kool Mic - אולי הבנאדם הכי מאוזן ולא משוחד כאן. סנצ'ו בזזז, אני לא זוכר כרגע, אבל הוא השמיע לי הרבה דברים שאהבתי כנ"ל לגבי דוד דרקרוקודיל דנדי. ראם שדחף לי קצת KRS לאוזן. דובק והג'ירפה שהביאו לי אחלה Fאנק (טאוור אוף פאוור למשל). אופיר דיון שהכריח אותי לאהוב את נלי פורטדו ועוד כל מיני פופים למיניהם. אילן סתם כי הוא אחלה גבר. וקאפויה (הייתם מאמינים? הוא היה כותב פה גם על מוסיקה פעם) שהכיר לי את KAM המשובח ולימד אותי על איזי E ואמסי רן. יש פה הרבה אנשים עם הרבה ידע מגוון במוסיקה, טוב שאתם כאן.

kapoya

New member
היו זמנים

אם רק היית חוסם את מי שהפריע לי לדבר לעניין

blackl71

New member
תודה

לסגול 59, אומנם מעל גבי העיתון(כל העיר י-ם אני חושב) שסיקר את מאדליב לפני כמה שנים טובות, המליץ על קאוזימוטו, לוטפק דדלי פרקינס, שיידס או בלו ופורת' קווינטט. סייקו באזז, וולאטיל, דוד דרקון וחסיד.

תודה

לפלג,סייקו,מתן טקטיק וכול מי שהכיר לי את כל מי שאני שומע היום דרך ה101 =]

חולוני

New member
אז ככה

הכי אני אוהב את הביקורות וההמלצות של מתן טקטיק. כשרון כתיבה מעולה יש לבחור הצעיר. גם דיון ממליץ על אחלה דברים ואני אוהב את הטעם האקלקטי שלו (מזכיר קצת את הטעם שלי). את פלג אני מעריך, אבל הבעיה היא שאת רוב המלצות האנדרגראונד שלו אני לא אוהב (לא השיט שלי, מה לעשות). דווקא כשהוא ניסה משהו אחר עם המיקסים של האלקטרו והבולטימור קלאב מאוד אהבתי. חסיד תקוע עמוק בטופאק, קנייה ובווסט קוסט ככה שאי אפשר להגיד שלקחתי ממנו משהו אבל הוא עדיין אחלה גבר שכיף לדבר איתו על מוזיקה. זהו, פחות או יותר. האמת שאת רוב הדברים שאני אוהב אני מגיע אליהם לבד אבל מדי פעם אני גם לוקח המלצות טובות מפה. אני אוהב את הפורום בסה"כ.

Liyah

New member
מומי לוי

"מוסיקה שחורה היום" שולטתתת!!111. מאז שהתוכנית ירדה (נו-מתי-היא-תחזור?-אולי-בייחד-עם-גיווץ') אז אני מלקטת דברים חדשים מ"עסק שחור", "פנדורה" וכל מיני אנשים נחמדים.

Psycho BuZZ

New member
יותר מדי אנשים בשביל להזכיר את כולם

בלי להשאיר מישהו בחוץ שלא בצדק, והרבה גם חושפים אותי למוזיקה טובה עד היום, ואלה לא רק ה-usual suspects שפעילים בתחום ההמלצות בקביעות. החשיפה הכי טובה שקיבלתי היתה bizarre ride II the pharcyde, אבל לצערי אני לא זוכר מי היה אחראי עליה. זה היה בסביבות 2003. חייב להודות שלרוב האמנים האהובים עליי נחשפתי פחות או יותר לבד.

למעלה