אני חייב המון להמון
קשה להזכר באופן ספציפי, אבל הפורום הזה היה התרומה העיקרית להכרות שלי עם היפ הופ, בין אם זה על דפי הפורום ובין אם זה מקבוצות שהתבססו על אנשים מהפורום (בין אם זה #היפ ז"ל או 101 כיום), הכל נולד מכאן. ועכשיו קצת דברים ספציפים - היו המון לאורך השנים, בין אם זה אנשים שלא כותבים יותר כאן כמו עוNר, בין אם זה גרש שחייב להשתחרר כבר, או ערנאצי שאם מישהו יודע לאן נעלם, שידבר... תומאס שלצערו כבר לא ממליץ על מוזיקה (כי כשהיית ממליץ, זה תמיד היה למטרה) באזוקה שזרקו לו מילה טובה כאן, בהחלט היה מביא דברים טובים. אפילו סבא ג'ון וטונהמן הכירו כמה דברים טובים גם לחבר'ה שעדיין כותבים פה, חדשים או ישנים,פחות או יותר, אני חייב. דיון שתמיד מעדכן, חסיד שעדיין מנסה להאכיל אותי ווסט קאוסט בכפית (תמשיך בחור, זה עובד לאט לאט), סייקו כמובן שתמיד תמיד אפשר לסמוך עליו שיכירו לי משהו שלא שמעתי עליו או דודו שתמיד מוצא את המחט בכל ערמת השחט שהיא אנדרגראונד
... גם עידו הילד הפאנקי מגרד פה ושם דברים חדשים. חולוני שזורק פה תמיד דברים טובים (כל עד הם לא משנות ה80
) וכמובן נאור שאני חייב לו כמה מהאמנים שאני הכי אוהב היום (QN5 ביצ'ז!) וכמובן, בראש ובראשונה כמובן, עם כל החנפנות בצד, פלג. אני חושה שהבחור הזה הכיר לי יותר אמנים משאני יכול לזכור כשהכי חשוב כמובן אלה אטמוספיר, היו עד הרבה ואני בטוח שגם יהיו עד הרבה. תודה לכולכם, באמת. ותודה גם למי שרשם אותי, באמת שזה עושה אותי מאושר להביא לאנשים מוזיקה, אין דבר יותר כיף ממישהו שמכיר אמן טוב בזכותי.. תודה לכולכם, תמשיכו לכתוב ולקרוא המלצות, קצרות כארוכות... פיס אווט על חפירה מתן