כמה שאלות

כמה שאלות

הרבה אנשים כאן ממליצים על מוסיקה, אבל לא מקבלים את התודה הראויה להם (לפחות לא מספיק) אז אני רוצה לשאול - מי כאן חשף אתכם לאומן/ים שכיום אתם אוהבים? עם איזה שיר/אלבום? ובכלל כמה הפורום הזה השפיע על הטעם המוסיקלי שלכם? הנה ההזדמנות שלכם להגיד תודה לאנשים שמשקיעים את זמנם היקר כדי להמליץ לכם על קצת מוסיקה טובה. קוראים סמויים, תפסיקו לצאת סנובים ולפחות תחזקו את הנפשות הפועלות.
אה, וחג שבועות שמח!

sugarman

New member
טאק טיק וחולוני !

יופי מאמרים יופי כתיבה ,העשרתם !

sugarman

New member
חסיד אל תחפור ...

לא זוכר החל מוולקן של תק טיק מעכשיו ועד לגרשנמן וemc2 של פעם, סופרים ותאני ואז ועד היום !

1uLtRaSoNiC1

New member
בהיפ הופ אני לא מצליח לחשוב על מישהו פה

בשאר הז'אנרים אני מניח שאני יכול להגיד תודה לבן ולחולוני

תודה חסיד

על המאמר של האמאות והיפ-הופ ועוד כמה קישורים וכתבות מעניינות שנתת תודה מתן טק טיק- על כל המאמרים תודה פלג על שבזמנו חשפת את קאנין ועוד כמה אחרים תודה לחולוני על כל המצעדים, החזרת אותי אחורה לכמה מהשירים שהכי אהבתי בחיים תודה לסייקו על זה שקניתי את האלבום של הקליפס תודה לקפויה על החשיבה החיובית (כן) אם שכחתי מישהו- תאשימו את קוביות החשיש

volatile

New member
המממ

להגיד את האמת לרוב מה שנחשפתי נחשפתי לבד. אבל אם בכל זאת צריך, תודה למתן שהכיר לי כמה דברים שלא הכרתי/פסחתי עליהם, כנ"ל דודו, כנ"ל סייקו, כנ"ל חולוני. אם מגיע למישהו תודה מיוחדת זה לתומאס הטמבל המתחכם שהכיר לי כמה דברים שנשארו פייבוריטים שלי לאורך השנים. הפורום הזה לא השפיע על הטעם המוזיקלי שלי ממש אבל הוא כן סיפק לי כמה ויכוחים מעניינים במהלך השנים ובזמנים טובים יותר אפילו דיונים מעמיקים על מוזיקה.

tomoshe

New member
על לא דבר

ואני שמח שאהבת את המוזיקה שלי וגם את ההומור שלי :) בהחלט המלצת לי על שירים רבים שנשארו איתי, במיוחד ממחוזות האנדרגראונד (כן גם שם יש דברים טובים לפעמים - תפסיק להתעקש על ליריקס ותמשיך להביא לנו *מוזיקה* טובה). תודה לאייל רוב על המלצות על סינגלים שכתב במומה לפני מיליון שנה ותודה לגימל אחד שהמליץ לי על כמה מהשירים הכי יפים ששמעתי בחיים בפורום שמת מזמן. ותודה ללירון על silent poets. והמצעדים של חולוני על הכיפאק גם. וכל מי שכתב פה על שיר באמת טוב גם לו תבוא התודה והברכה. ותודה גדולה לעצמי על הגילוי של הרוטס. ושל אמריקה. או שזה היה קולומבוס. טוב, לא חשוב. ולכל מי שכותב בשרת העיוור.

tomoshe

New member
ושכחתי עוד מישהו חשוב

מה נכנסתם? אמרתי שכחתי אז שכחתי.

לונג

New member
באתי לכאן בלי ידע כמעט

אז את רוב ההשכלה המוזיקלית שלי בהיפ הופ קיבלתי מכאן, מה שאומר שכמעט כולם חשפו אותי למשהו. אתה לטופאק(לא שלא הכרתי אותו אבל אף פעם לא התעמקתי בו לפני) חולוני לוו טאנג פלג לקאנין ואטמוספיר סייקו לג'יי זי טקטיק לקומון ולרוטס ועוד מלא...

Wakizashi

New member
לחאסיד - The Super-Human Hip-Hop Head

הקישור היחידי שיש לי לאהבה אמיתית של עולם המוזיקה השחורה על כל גווניו... (;

KOOL MIC

New member
בניגוד לאחרים אני לא יצא סנוב

תודה לבזוקה שנתן כאן מזמן כמה מאמרים לא רעים בכלל על Binary Star ו-Masta Ace אני עשיתי חפירה קלה בגזרת המאמרים רק לראות כמה אנשים השקיעו כאן בשביל כל אחד (ולא דווקא זכו לשינויי צבעים וכו') 187 מאמרים לא סתם אלא מכל הגוונים, שווה לחפור.

למעלה