כמה שאלות

כמה שאלות

1. מתוכנן שכריסטינה תבוא לארץ? או אפילו רק חושבים על זה? 2.אני צריכה את כל השמות של הדואטים של כריסטינה. 3.האם אני יכולה להוריד מאיפשהו(שאתם יודעים שיש בטוח) באיכות טובה את ההופעה של כריס..יעני 2007 עם B2B ?

חח עוד שאלה

מזה הקעקוע של כריס "אני לדודי ודודי לי" ? ולמה היא עשתה אותו דווקא בעברית?

NoWords

New member
אממ..

- לא מתוכנן כרגע שכריסטינה תבוא לארץ. - שמות כל הדואטים שלה אין לי כ"כ כוח לפרט אבל ממה שאני זוכרת כרגע- tilt ya head back, tell me, a song for you, nobody wants to be lonely, merry christmas baby, car wash.. ויש עוד. - ואין מקום שאתה יכול להוריד ממנו את ההופעה השלמה באיכות דיוידי מפני שעוד לא יצא לזה דיוידי, ועל כן בינתיים יש קישורים להופעות של שירים מסוימים, בדוק באתרי כריסטינה השונים. אני ממליצה לא להוריד ולחכות לדיוידי כשיצא - זה באמת שווה את זה...

דואטים:

carwash עם מיסי אליוט Come On Over -Live VMA עם פראד דארסט Dirrty עם רדמן Tilt Ya Head Back עם נלי Have Yourself A Merry Little Christmas- live TRL עם בריאן מקנייאט Tell Me עם פי. דידי A Song For You עם ארבי הנקוק Lady Marmalade עם מאיה, פינק, ליל קים ומיסי אליוט Every Breath You Take (Live) עם בקסטריט-בוייז, סיסקו, סטינג, אנריקה איגלסיאס, טום ג'ונס ועוד(מהמן סטרייק בק) Nobody Wants to Be Lonely עם ריקי מרטין cant hold us down עם ליל קים impossible עם אלישיה קיש אני בטוח שהיו עוד שילובים בהופעות, אבל לא משהו שעולה לי כרגע...:)

DirrtyGirl

New member
כן, נעמה בטעות חשבה שהיא בן.

LOL

למעלה