כמה שאלות

HiPpiE Boy

New member
כמה שאלות

קיבלתי זימון לקב''ן(ליום ראשון ה13/5) ויש לי כמה שאלות 1)במקרה ואני אצליח להשתחרר על נפשי...יש אפשרות לעשות שירות לאומי עם פרופיל 21? 2)מישהו יודע אם יש איזהשהם זכויות או כול מינני דברים אחרים שמתבטלים ברגע שמקבלים 21?(אמרו לי שאי אפשר לעשות רישיון נהיגה עם פרופיל 21) 3)אפשר לעשות שירות לאומי בתנועת נוער? 4)אני מעוניין לעשות שירות לאומי במשהו שקשור לבעלי חיים או רפואה...למישהו יש מידע על מקומות כאלה? 5)עוד לא ביררתי ולא דברתי עם שום עמותה...האם זה מאוחר מידי? הייתי צריך לדבר עם מישהו לפני שאני מקבל פטור?...או שזה לא משנה?... תודה על הסבלנות:)

תשובות

1. כן, אפשר לעשות שירות עם נפשי. 2. יש סעיפים מיוחדים בפרופיל 21 שגם מחייבים פסילת רישוין כמו סכיזופרניה, נטילת סמים וכד'. בד"כ במקרים הקשים. 3. אני חושב שכן 4. אפשר לעשות שירות במד"א ובבתי חולים. בנוגע לבע"ח אני לא יודע 5. לא משנה שבת שלום!

little moon

New member
יש גם ברכיבה טיפולית

באורוות מסויימות- העמותה תפנה אותך.

pure_as_fire

New member
צפירת הרגעה

כול עוד אתה מרוב האנשים, שרק משתמשים בקבן כדי לצאת ולהמשיך בחיים. ואין לך היסטוריה רצינית או בעיות מגבילות בחיי היום יום, שקשור לרפואה או בריאות נפש. הפרופיל לא ישנה לך כלום בש"ל, בקשר לרישיון נהיגה, אותו דבר. בקשר לאיזה מקומות ניתן לעשות, קצת סבלנות, תתחיל את התהליך אחרי קבלת הפטור בלבד. תקבל רכזת, והיא כבר תאמר לך מה פנוי ומה לא ומשם זה בחירה שלך, ושהמקום שתרואיין בו יקבל אותך. אל תדאג, יש המון כמוך במועדון, אתה לא הראשון ולא האחרון יהיה בסדר:) אם אתה צריך עוד עזרה, אתה יכול לפנות אליי במסרים או ICQ, הייתי בנעליים שלך ואני יודע כמה שזה מעיק. בהצלחה.

anuta3

New member
ראיתי שמקבלים פה תשובות אז הנה אחת...

יש למישהו מוסג מה זה פרוייקט גאמא? או מודיעין אלקטרוני???

למעלה