טיפטיפ שלי
New member
כמה שאלות:
1. מהו הערך התזונתי של גריסים? האם בדיאטה יש להחשיבם כמנת פחממה? 2. האם כאשר אני אופה לחם מקמח מלא- ובמתכון מצויין להוסיף מעט גלוטן..האם אני לא הורסת בעצם את הערך הבריאותי שבלחם? או שזה אינו משנה? 3. האם מומלץ לכל אדם לבצע בדיקה לגילוי הצליאק? האם זו היא בדיקה פשוטה? הייתי רוצה לבצע את הבדיקה לכל בני משפחתי האם כדאי לבקש זאת מרופא המשפחה?
1. מהו הערך התזונתי של גריסים? האם בדיאטה יש להחשיבם כמנת פחממה? 2. האם כאשר אני אופה לחם מקמח מלא- ובמתכון מצויין להוסיף מעט גלוטן..האם אני לא הורסת בעצם את הערך הבריאותי שבלחם? או שזה אינו משנה? 3. האם מומלץ לכל אדם לבצע בדיקה לגילוי הצליאק? האם זו היא בדיקה פשוטה? הייתי רוצה לבצע את הבדיקה לכל בני משפחתי האם כדאי לבקש זאת מרופא המשפחה?