כמה שאלות

Rgsx1000

New member
כמה שאלות

אפשר להיות קצין בלי בגרות? אם אין לי בגרות יכולים להיסתכל על זה בעין רעה בצבא?

Bloodless

New member
סביר שהיה עדיף בפורום מתגייסים, אבל...

ציון ההשכלה שלך - כלומר, כמה שנים למדת וכמה יחידות עשית נחשב בקב"א (מדד מסוים שהצבא מתחשב בו, גם המבחנים הפסיכוטכנים והראיון האישי שעשית \ תעשה בצו ראשון נכנסים לשם). בעקרון, אם נשרת מבית הספר או היית במסלול של חצי בגרות זה יפגע לך בקב"א - אם נכשלת בבחינה או כמה זה לא ייחשב בקב"א שלך כי הוא נקבע בעצם לפני שעושים את כל הבחינות, בכיתה י"א. כך שבאופן עקרוני, זה לא אמור לעמוד בדרך שלך. מה שכן, אני רואה שאתה עדיין בן 17 - אתה אומר שלא תהיה לך בגרות כי אתה לא חושב שתוכל לעבור, או כי אתה מתכנן לנשור מבית ספר?

Rgsx1000

New member
אני אבדתי את האמון שלי באנשים ואת האמון שלי ב

בבצפר אני יכול להגיד שהשנתיים האחרונות שלי היו שנתיים של סבל ודיכאון השנים שאמרות הכי יפות בחיים נהרסו לי חברים כבר כימאט אין לי בצפר הרס לי את חיים שינה לי את כל ראית עולם שלי יש בי כל כך שנאה לאותם אנשים ולמערכת החינוך שאני לא יכול לטהר ... יש בי אפילו אכזבה מעצמי שהייתי חלש אופי מאוד אני נשרתי בי"א וחזרתי "לילמוד " בבצפר פרטי אבל אני הולך פעם בשבוע בשביל ה12 לימוד וזהו

Rgsx1000

New member
מצטער ששפכתי כאן ... אני הולך לישון לפני העבו

העבודה לילה טוב ..

Bloodless

New member
אם ככה,

יהיו לך 12 שנות לימוד וזו לא תהיה בעיה. אני מקווה שזה יסתדר לך יותר טוב. לא נורא, לא לכולם מתאימה המסגרת הזאת. העיקר שאתה ממשיך ללמוד. :)

../images/Emo195.gif

1. אם אין לך בגרות אבל 12 שנות לימוד אני חושבת שכן. בכל מקרה קצונה זה מקב"א 52 ומעלה. [הכי גבוה זה 56]. 2. בצבא לא מעניין אף אחד אם יש או אין לך בגרות. אתה יכול לדחות גיוס כדי להשלים בגרויות או להשלים בגרויות בצבא עצמו לקראת השחרור.

Marble Arch

New member
כן ולא.

אפשר להיות קצין בלי בגרות וגם בלי 12 שנות לימוד, התנאים לקצונה זה קב"א 52 ומעלה.. לי אין בגרות ואין 12 שנות לימוד והקבא שלי הוא 55. שאלה חשובה: למה לעזאזל שתרצה להיות קצין???? ולא, לא מסתכלים על זה בעין לא יפה. אני קיבלתי מיונים למודיעין והכל והגישה היא באופן כללי שלא מעניין אם לא למדת, מעניין למה לא למדת.

Rgsx1000

New member
תודה לכולם

ולזאתי ששאלה למה אני רוצה להיות קצין אני עדיין לא יודע אם אני רוצה פשוט רציתי לדעת למקרה שאם ביכלל אני יתאים ואם ביכלל אני ירצה שוב תודה לכולם

למעלה