כמה שאלות...

S a s h o K

New member
כמה שאלות...

אהלן חבר'ה! ככה בגלל שאני ניגש ביום חמישי לפסיכומטרי ה1 שלי צצו לי מס' שאלות: 1. כשאני נכנס לכיתה שבה אני נבחן הבוחנים אומרים לי איפה לשבת או שאני יושב איפה שבא לי? 2. בכיתה שלי יש כיסאות סטודנט, אז הבוחנים מושיבים כל אחד ככה שיהיו 2 כסאות צמודים = כלומר עוד לוח כזה? 3. שמתי לב, שאם אני משחיר את האליפסות על חוברת הבחינה, ההשחרה עצמה פחות כהה וכשאני משחיר על שולחן לדוגמא בבית זה ממש כהה... הסורק האופטי יקרא את שני הסימונים? 4. איך אתם מסתדרים עם החוברת והדף תשובות ביחד, כלומר שמים את הדף תשובות על החוברת או ליד? תודה רבה ושיהיה לכולנו בהצלחה!

הממ

1. אתה יושב איפה שבא לך. 2. כן (תראה, אמנם לא עשיתי מבחן בכסאות סטודנט, אבל נשמע לי בלתי סביר לחלוטין שכולם ישבו אחד ליד השני). 3. כן 4. תלוי איך אתה מסמן בדף בחינות. אני אישית מסמנת כל עמוד, אז פותרת את השאלות - מסמנת באופן ברור (עיגול גדול ומאיים ממש) ואז מעבירה לדף הסימונים. עד אז הוא מתחת//ליד הבחינה.

Famme Fatal

New member
היי

בפסיכו הקודם שלי אמרו לי איפה לשבת, בכתה שיש כסאות סטודנט יושבים במרווחים כך שיש לך את הכיסא שלך+ 2 כסאות מהצדדים. לגבי הסורק האופטי- קשה לי לומר, תנסה להשחיר כמה שיותר אבל בלי להתעכב על זה שעות איך מסתדרים עם החוברת והדף? בקושי! הרבה בלאגן אבל יהיה טוב בהצלחה!

SHARON 103

New member
../images/Emo207.gif

תגידו, מותר לכתוב בבחינה עם עיפרון חודים 0.7 וגם לסמן איתו? הרי עיפרון רגיל לא ממש נוח והוא גם מאבד מה"חדות " שלו די מהר ואז זה סתם נמרח ולא נוח. חוצמזה, אפשר להביא גם מרקר לבחינה? יש מצב שתהיה איזה בוחנת מרגיזה שתאמר לי שאסור לי להיות עם זה? איך אני מסנן אחת כזאת ממני.. פשוט לומר לה שזה על אחריותי? תודה

על אחריותך

הם מציינים במפורש שצריך להביא עפרונות. לאותה בוחנת יש כל זכות להתעקש על הנושא הזה, אם אתה מוכן להסתכן שתבוא לבחינה ולא יתנו לך להביחן עם מה שאתה רגיל, בבקשה. ואני לא מבין איך אתם יכולים לסמן בדף תשובות עם עט עיפרון, אפילו 0.7, אני אפילו עם עיפרון מחודד לא אוהב לסמן.

r0asso

New member
שזה על אחריותך? תביא פלאפון ותבקש

טיפים מהמדריך זה גם יהיה על אחריותך... בכל מיקרה אני גם עושה עם עיפרון חודים ואני מכיר הרבה אנשים שעשו ככה בכל מיקרה אפשר להביא כמה עפרונות רגילים למקרה שזה יהיה לה ממש קריטי מרקר גם אני מנסה לברר את זה בגרפים זה יכול להציל אותי ממש

SHARON 103

New member
הסימון בעט עיפרון הוא באמת תופס?

אם תהיה בוחנת שתתעקש בכל מחיר שאני אכתוב בעיפרון רגיל אז בסדר, אבל אם לא תהיה בעיה, סימון בדף תשובות ע"י עט חודים אמור להיות מספיק טוב עבור הסורק אופטי? לא?

dasoona1

New member
על אחריותך בהחלט

בתכלס, אפשר עם כל עפרון כמעט..אבל עדיף לדבוק בהוראות שלהם. ואסור מרקר.

למעלה