כמה שאלות

deep ocean

New member
כמה שאלות

יש לי כמה שאלות לגבי סדרות שהוקרנו בטלוויזיה, ואם יש פה מישהו מהתחום שמתמצא/יודע, אשמח לקבל תשובה- *היתה בערוץ 2 סדרה בימי שבת בערב, סדרה בריטית אם איני טועה, על חבורה של אנשים שגרים בדירה אחת ועובדים במשרד עורכי דין או משהו כזה. מאד אהבתי את הסידרה. מישהו יודע מה קורה איתה? *מתי חוזרת הסידרה מכושפות לערוץ 3?

slide2129

New member
../images/Emo88.gifכמה תשובות

בקשר לסדרה הבריטית - מצטער, אין לי מושג. בקשר למכושפות - העונה הרביעית תשודר באוקטובר והעונה השנייה (ששודרה רק ביס) משודרת ביס בשידורים חוזרים, כל יום שישי בשעה 17:30.

Gloria_Nathan

New member
You are my new favorite person!

הסדרה הבירטית נקראית "החיים האלה" או יותר נכון this life. זאת סידרה כ-ז-א-ת מעולה! מלאה באנגלית כאלה ימיים! אני פשוט חולה על הסדרה הזאת! וגם הבריטים חלו על הסידרה הזאת והיא הייתה מאוד מצליחה, אבל משום מה, בשיא האקשן הפסיקו לנו את העונה השניה ולא חזרו לעונה שלישית :(((((((( כל מה שנשאר זה לנדנד לרשת על שידורים חוזרים ולחלום בהקיץ של ג´ק (מיילס) דוונפורט.....

this life

"החיים האלה" או משהו כזה קראו לסדרה של עורכי הדין. לא יהיו יותר פרקים למיטב ידיעתי. חבל!

Gloria_Nathan

New member
את כתבת דקה אחרי *מוציאה לשון* ו...

אנחנו כבר 3, אני מכירה עוד 2 שגם כן רואים החיים האלה והרבה שסתם יתמכו בנו כי זה כיף להכניס לרשת- בואו נפנה להם אם בקשה לשידורים חוזרים! (אני חייבת לראות שוב פעם את הפרק לפני האחרון, כשמיילס אומר לאנה שהוא יבטל אם היא תגיד לו! גאד!!! האם ג´ק דוונפורט יכול להיות יותר יאמי??)

מיילס היה דביל גדול!

אני כבר לא זוכרת.. הוא התחתן בסוף, נכון? לצערי גם "עליתי" על הסידרה רק מהאמצע, כך שאני ממש בעד שיחזירו אותה. מה צריך לעשות??? בינתיים אני מסתפקת בבריטים של "cold feet" בתקווה שערוץ 10 המסכן יחזיק מעמד.. משהו רואה את זה? איזה מבטא מגניב יש ל........ (איך קוראים לה? ג´ן אולי?)

Gloria_Nathan

New member
דווקא ג´ן?

בקשר למיילס- טוב תראי. מצד אחד הוא אידיוט. מצד שני אנה אוהבת אותו והיא לא אמרה לו אז גם היא אידיוטיתץ (והוא כן התחתן בסוף). אבל גם אם הוא מניאק וגם אם לא...אני פשוט נמסה כשאני רואה אותו! הוא כזה שווה! ואכן גם קולד פיט זה טוב. אני אהבתי יותר את העונות הראשונות כי זה היה יותר דומה לחיים האלה ועסק בחיים של צעירים, עכשיו כל הזגות נשואיפ ואין לי כוח לזה! אני רוצה אנגלים שאומרים פאק! נמאס מבלודי האל! (לא, Bloody Hell אימפריה, אבל רק בנערות רעות :) והנה הדמיות הראשיות שם: (שימי לב שאני ראיתי עד אמצע העונה השלישית ככה שיש פה ספויילרים) פיט (השמן הזה) וג´ני שהייתה האישתו אבל הם נפרדו כי הוא בגד בה ויש להם ילד משותף. אדם (האירי) ורייצ´ל (שהייתה בחברים בתור האישה השניה של רוס, שהוא אמר "רייצ´ל" במקום "אמילי"...)- שהם נישאו בסוף העונה השלישית קרן ונו..שחכתי איך קוראים למרובע הזה שהיא נשואה עליו. לא משנה הבלונדינית ובעלה אלא הנותרים. וכמובן שיש את העוזרת של קרן ובעלה- שגם את השם שלה שחכתי (הרבה זמן לא ראיתי) שהיא אימפריה בפני עצמה! גאונה פשוט.... ד"א- את יודעת שג´ק (מיילס) משתתף בכשרון של מר ריפלי, שהוא סרט מעולה עם ובלי קשר עליו? שווה ביותר לראות!

אהההההה../images/Emo122.gif דווקא את דיוויד????

איך אפשר לשכוח את השם של דיוויד - השחקן הכי טוב בסדרה וכמובן את רמונה העוזרת האלילה. ולעונה החדשה נוספות 2 דמויות חדשות: ג´ו, חברתה האוסטרלית של רייצ´ל (שלוהקה במקור עם ניקול קידמן ואח"כ קיילי מינוג- שבשל התאחרות צילומי העונה החדשה כבר לא היו פנויות לתפקיד) והאקסית של אדם שתחזור לסדרה. ובכלל היתה גם "חדר מורים" המעולה ששיחק בה אג מ"this life". מצלמים עכשיו את העונה השניה וגם היא תשודר ב+yes.

Gloria_Nathan

New member
ראיתי את ´מורים´...

ולמרות אגי לא ממש אהבתי. היה בסדר אבל זה התחיל ביום שבו מצאתי קלטת עם הפרק האחרון של החיים האלה, והכל חזר עליי ו...הייתי צריכה החיים האלה! רמונה אימפריה! יש לה את הקטעים הכי טובים. ודיוויד הוא מעצבן! שחקן מעולה- אכן אבל הדמות...רוב הזמן אני מרחמת עליו. ומה אם איזו שהיא סדירה עם ג´ק דוונפורט? יש לך מידע במקרה?

בלבלת אותי!

מה הקשר בין רייצ´ל מ"חברים" ל"cold feet"????? ופיט וג´ני (טוב שאנשים פה זוכרים שמות...) - מה, הם מחזיקים מעמד עד העונה השלישית? הייתי בטוחה שהם מתקפלים כבר בפרק הבא. איפה ראית את זה בכלל? את "הכישרון של מר ריפלי" עוד לא יצא לי לראות, אבל אני מוכנה להסכים שהשחקן החביב עלייך אכן "יאמי"... יש לו חיוך כזה מתוק. (עדיין מעדיפה את אג!!!! - ושוב, טוב שאנשים פה זוכרים שמות...)

Gloria_Nathan

New member
אוקיי סדר!

רייצ´ל מרגליים קרות שיחקה את אמילי בחברים. מה שקרה בסדרה זה שאמילי ורודס הכירו, ומכיוון שמדובר ברוס הם החליטו להתחתן. ביום של החתונה רייצ´ל (ג´ניפר אניסטון) אמרה לרוס שהיא אוהבת אותו ואז בטקס חתונה רוס אומר להגיד "אני לוקח את אמילי להיות אישתי" ובמקום אמילי הוא אמר רייצ´ל. עכשיו בכל ברור?? ואם לא ראית חברים עד עכשיו- it´s about time sister! תהני לך. ואת חייבת לראות הכישרון של מר ריפלי! זה פשוט סרט מעולה! ובקשר לזה שאת מעדיפה את אג... הם אנגלים! אי אפשר להחליט מי יותר שווה מהשני! פשוט ג´ק משחק את מיילס ומיילס ואנה זה...מיילס ואנה! הם יותר טובים מאג ומילי כי מילי טיפשה. (אם יש לך את אג למה שתלכי למישהו זקן כמו אודונל?)

בכלל לא שמתי לב, שזו אותה השחקנית..

איזה קטע!! (גם במציאות אני לא תמיד מזהה אנשים. במיוחד אם הם משנים לי תסרוקת באמצע החיים...) היום גיליתי שהסדרה משודרת בלווין, אז אני גם מבינה מאיפה כל הספוילרים. בקשר ל"חברים" - מאז שהסדרה התחילה הפסדתי רק פרק אחד (הוידאו אשם!) אבל אם יש מלחמה, אז........ לא הפסדתי אף פעם שום פרק של סיינפלד! מההתחלה! למרות שעוד בכלל לא היו כבלים באזור. ונכון: מילי ממש טיפשה! תגידי, את זוכרת שהיתה פעם פעם סדרה בריטית על עיתון בי"ס???? (עם ג´וליה סוולהלהלה לה) יכול להיות שאג שיחק שם?

בכלל לא שמתי לב, שזו אותה השחקנית..

איזה קטע!! (גם במציאות אני לא תמיד מזהה אנשים. במיוחד אם הם משנים לי תסרוקת באמצע החיים...) היום גיליתי שהסדרה משודרת בלווין, אז אני גם מבינה מאיפה כל הספוילרים. בקשר ל"חברים" - מאז שהסדרה התחילה הפסדתי רק פרק אחד (הוידאו אשם!) אבל אם יש מלחמה, אז........ לא הפסדתי אף פעם שום פרק של סיינפלד! מההתחלה! למרות שעוד בכלל לא היו כבלים באזור. ונכון: מילי ממש טיפשה! תגידי, את זוכרת שהיתה פעם פעם סדרה בריטית על עיתון בי"ס???? (עם ג´וליה סוולהלהלה לה) יכול להיות שאג שיחק שם?

deep ocean

New member
תודה לכולכם ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo140.gif

יההההההההההההההה, נכון, התכוונתי לסידרה "החיים האלה"!!! מגניב!!!!! אגב גלוריה, יש לך טעם משובח, את אוהבת גם את הסידרה הזאת וגם את אוז (כמוני)... אני גם אהבתי יותר את הסידרה לפי כל החתונות אגב. למי פונים על מנת שיחזירו את הסידרה? ועוד שאלה, היו עוד שתי סדרות שאין לי מושג מה שמן ומה קורה איתן: 1. סידרה על נשים בבית כלא. אולי קראו לזה ילדות רעות. טוב, זה ממש לא אוז, אבל נהניתי לראות את הסידרה. (הכל יחסי כמובן). היתה שם אחת בלונדינית רעה עם שיער קצוץ, שיש מישהי שאני מכירה מאיזה מקום שדומה לה שתי טיפות מים. משעשע. 2. עכשיו, אני לא יודעת אם זאת סידרה או מיני סידרה שפשוט הסתיימה. על משפחה שהאב גילה איזה משהו וכל המשפחה צריכה לברוח ולהסתתר, אחרת יחטפו אותם. הם טסים לאוסטרלי אולי? (לא זוכרת כבר) על מנת לברוח מכולם. יש למשפחה שתי ילדות. בפרק האחרון, אם אני זוכרת נכון, הכל הסתדר ונגמר טוב. אולי זה פשוט נגמר, אבל אולי יש לזה המשך. מישהו/מישהי יודע/ת על מה לעזעזל אני מדברת?
ושוב תודה לכולם על התשובות
מיכל

Gloria_Nathan

New member
אוקי שוב פעם הנה תשובות.

לדעתי כדי שנגייס כמה שיותר חבר´ה שאוהבים, או לפחות יגידו שהם אוהבים, את הסדרה- ננסח מכתב-נכתיב את כולם ונשלח לרשת. ובקשר לסדרה על הבית כלא לבנות- מדובר בסדרה "נערות רעות" שחזרה לשידור עם עונה חדשה השבוע, נראה לי ביום שני אבל אני לא בטוחה.

למעלה