כמה שאלות..

Shablup

New member
כמה שאלות..

1.בקיוסק מידע כתוב לי שהתקבלתי להיות רכזת חוי"ה. זה בטוח בטוח? כי לא קיבלתי מכתב ולא כלום. 2. הבנתי שבקורס עצמו אני מבקשת בסיס סגור או פתוח, איפה אני רוצה לשרת וכו'. עד כמה הצבא מתחשב בהעדפות שלי? כי אני לא רוצה להיות בבסיס קרוב לבית, בחיל עם תנאים גרועים וכו'. ואם כבר, איפה כדאי לי לבקש להיות? 3. איך התנאים בבה"ד שערי אברהם? וכל כמה זמן במהלך הקורס חוזרים הבייתה? תודה מראש ויום טוב.

Shablup

New member
ועוד משהו

אני צמחונית. מתי לומר את זה ולמי, והאם באמת מתחשבים בי? כלומר נותנים תחליף בשר ראוי וכו'.

purple rose

New member
מנסה לעזור כמה שאפשר...

1. אם רשום בקיסוק מידע אז כן-התקבלת. כמובן שהכי בטוח שה המכתב שמגיע הביתה..אבל הוא בטח כבר בדרך. אז שיהיה לך בהצלחה! 2. הם מתחשבים. זה תלוי בתקנים (ז"א בבסיסים בהם צריכים חילת שתפקיד שלך),ברצונות שלך ושל שלא הבנות בקורס וכמובן של הצבא. ד"א את מתבלבלת-הצבא נותן לך בסיס קל"ב כאשר יש לך הקלה כלשהי. אם אין הקלה הוא יכול לתת לך בסיס פתוח שלא קרובלבית (אבל כמובן גםלא רחוק מאוד) כמובן שהוא לא יתן לך בסיס בצפת אם את גרה האילת-אלה אם כן ממש צריך ואז הוא מארגן לך חדר בבית החיל או משהו. 3. לא מכירה את הבסיס אז אני לא יכולנ לעזור. בקשר לצמחונות-אני מניחה שיש תחליפי בשר כמו שניצלים צמחוניים וכו'... אבל אני לא יודעת לנגיד לך במדויק

Shablup

New member
אוקיי תודה רבה!

אבל אם אני אבקש בסיס סגור יתנו לי? וגם- בסיס סגור זה אומר לצאת פעם בשבוע/שבועיים?

purple rose

New member
הם ישתדלו.. (ככה הם אומרים חחח)

אבלכמו שאני ואחרים אמרנו זה תלוי בעוד כמה גורמים. בקשר ליציאות הביתה...בבסיס סגור יש כמה אופציות-וזה כבר תלוי בתפקיד עצמו: או שאת כמה ימים בבסיס (שזה כולל שבת) ואז כמה ימים בבית... או שאת יוצאת חמשושים... או שאת יוצאת בימי שישי פעם בשבוע או שבועיים. אני חושבת שרכזת חוויה זה חמשושים אבל זה בטח או חמושישים או יציאה בימי שישי. כמובן שזה לא כולל הקורס!

Shablup

New member
רגע...

ההבדל בין חמשושים ללצאת בימי שישי זה שבחמשושים אני יוצאת בחמישי אחה"צ ובשישי אז זה שישי בבוקר? תודה =)

sky110

New member
אני אענה לך! (גם..)

1. כנראה שבטוח.. ומה את דואגתתתתתת אה?? 2. הוא יתחשב, אם לא.. נדאג כבר למשהו.. 3. חיל האויר אמרנו לא?
4. נראה לי שהבסיס נחשב סגור, ואז יוצאים רק חמשושיםאו משהו כזה... (או שלא יוצאים בכלל..
__________ 5. נראה אותך מחר?

Shablup

New member
עאהאהאההא!

עדי יא מפחידה איך נבהלתי! לאהבנתי איך אנשים יודעים שחשבתי על חיל האוויר.... תראי אותי מחר!

josie1986

New member
תשובות קצרות וברורות

1. כן התקבלת. 2. כמה פעמים שמעת את צמד המילים "צרכי הצבא"?! אז זה תקף גם כאן. בכל קורס נפתחים X תקנים למש"קיות חינו (רכזות חוי"ה) בבסיסים השונים ברחבי הארץ. יש מש"קית חינוך כמעט בכל בסיס אם לא בכולם, חלקם פתוחים, חלקם סגורים, חלקם קרובים לבית וחלקם רחוקים. בסופו של הקורס ייפתחו התקנים בבסיסים ואת תתבקשי לדרג את ההעדפות שלך. ע"פ צרכי הצבא, התרשמות המפקדים בקורס והעדפותייך, תשובצי באחד מן התקנים שנפתחו. 3. לא יכולה לעזור בזה. 4. מבחינת צמחונות, ביום הראשון שלך בצבא (אולי השני...) לתעברי ראיון קליטה עם המפקדים שלך בטירונות, שם ה המקום להגיד שאת צמחונית ותקבלי אישור לחדר אוכל. יש שם בעיקר שניצל טבעול. בהצלחה!

למעלה