כמה שאלות.

oh no

New member
כמה שאלות.

אוקיי, דבר ראשון אני קוראת פה הרבה סיפורים של אנשים, וגם באינטרנט בכלל, ומסתכלת מידי פעם על תמונות של רוחות, וסרטונים. ואני גם קוראת פה בתגובות, שאנשים עשו ועושים סיאנס, או שיכולים לתקשר עם הרוחות ואני חושבת לעצמי- האם באמת יש דבר כזה העולם הבא? שלא תבינו לא נכון, אני לא מנסה לזלז בכם, את האמת שאני די מאמינה בדברים האלה, אבל אף פעם לא קרה לי דבר שאני יכולה בודאות לדעת שזה אמיתי. שבאמת העולם הבא הוא עולם בפני עצמו, שבאת נמצאים שם נשמות שהיו פעם על כדור הארץ. יש לי כמה שאלות- איך אני יכולה לראות/לשמוע רוח או כל משהו בסגנון? ועוד שאלה שמטרידה אותי- אם אני רואה נקודות לבנות מטיילות באוויר זה סימן לרוחות או שזה סתם בולשיט? והאם הסיפורים שחברי הפורום מספרים הם אמיתיים או המצאה? ושוב, אני חוזרת. השאלות שלי לא באו במטרה לפגוע בכם. אני פשוט סקרנית, ורוצה להיות בטוחה. תודה מראש

sha na na revol

New member
תשארי ותתענייני...

הדעה שלי היא שלא צריך לדעת הכל בבת-אחת. היי, אני ניקי. ו... לא נראה לי שממציאים, אבל אל תחשבי את זה כי מישהו אמר לך, תחליטי לבד. בקשר למה שאת רואה, אני לא בטוח למה בדיוק את מתכוונת.... אני יודע רק שבימים שאני מרגיש מדויק במיוחד אני רואה חלקיקים כאלה של אוויר\אור שפוגע באבק... אני אישית לא מייחס לזה משמעות של נשמות, אבל זה פרט יפה... כשהייתי קטן נהגתי לצפות בהם שעות.

אי אפשר לדעת אם כל הסיפורים נכונים

כמו שאי אפשר לדעת אם מיש כותב בפורום הוא אכן מי שהוא כותב שהוא, לכן זה משהו שאינו בר בדיקה, אני יכולה לומר לך שאני אמיתית וגם הדברים שאני אישית כתבתי שקרו לי, ולגבי שאלותייך האם קיים עולם הבא- לכך אין תשובה והעיניין הוא שסיאנס נעשה לרוחות שנמצאות בשלב הביניים לפי מה שטוענים, משמע שהם לא בעולם הבא לכן אין לי מושג אם קיים עולתם הבא. הנקודות הלבנות שאת רואה ממש לא קשורות לרוחות כי אם לחוסר חמצן במוח זה קורה בעיקר כשמורידים את הראש למטה ומעלים אותו מהר או כשמסתכלים בשמש... אבל זה ממש לא קשור לרוחות. לשאלתך איך ניתן לשוחח עם רוחות את מוזמנת ללמוד את תחום התקשור או ללכת למתקשר או משזרת בגלגול נשמות ובעזרת מדיטציה ניתן לתקשר עם רוחות וכמובן גם בסיאנס, רק שזה לא ממש מומלץ. ואת מוזמנת לשאול ככל העולה על רוחך בלי חשש
לינוי

yarou

New member
הממ

"ולגבי שאלותייך האם קיים עולם הבא- לכך אין תשובה והעיניין הוא שסיאנס נעשה לרוחות שנמצאות בשלב הביניים לפי מה שטוענים, משמע שהם לא בעולם הבא לכן אין לי מושג אם קיים עולתם הבא. " תירוץ עלוב לכך שאין הסבר לקיומו של העולם הבא.. לא ככה?

למעלה