כמה שאלות .

kיציk

New member
כמה שאלות .

איך מרגישים לפני הצעד ואחריו? מי זה הילל שכותבים פה עליו? אתם לא מפחדים שתענשו אחרי מיתתכם? אתם לא מתגעגעים ומתחרטים על הצעד? מאיזה רקע רוב היוצאים כאן? תודה לכל העונים ביי (-: המשך יום נעים

צעמם בעבודה.

אז הנה התשובות: לפני חשתי חסימת סינוסים. אחרי שחרור רקטאלי. הלל הוא דוב נמלים ארצישראלי המחלק לבלונדיניות ביצי שוקולד קינדר. אני לא מפחדת להענש כי אני בנאדם מקסים מלא שאר רוח ומעשים טובים ומעשיות מרתקות. מתגעגעת כן מתחרטת לא. מחרטטת כן. הרוב כאן הם מרקע ורוד פוקסיה השאר אפור עכבר. יומטוב.

בתצ1

New member
אינטרפטציה על דבריה של הרבנית הדגול

כחלק מחובתו של היהודי החבדניק הוא לבדוק והלריח כל דבר המצוי בסביבתו..בעקבות כך מרבית החבדניקים סובלים מחסימת סינוסים קשה..חלקם אפילו קלה..("לפני חשתי חסימת סינוסים") כידוע הלל הוא ארגון העוזר לאזרח הקטן מכל גוניו ,ועל כן ציניות נשמעה בקולה של הרבנית באומרה "דוב נמלים ארצישראלי" -כוונתה היתה דוב=חוזק, נמלים=חולשה, הארגון החזק עוזר לחלשים המשתוקקים להקרא בכנוי הגנאי "הישראלים".. השוקלד כיודע הוא מאכל מאד ישראלי, כך שלא פלא שארגו קדוש זה בחר דוקא בחולקת השוקולד, חלוקת השוקולד תיושם רק על הבנות הבלונדיות מטעמי חיסכון עצומים. (כיודע בלונדיות בחברת "היוצאים" זהו מעשה אחיזת עניים בלבד). ואולי בכדי למשוך לאגודה בנות שתבדרנה את הגברים המיובשים מזה שנים... כמובן שהרבנית איננה צריכה לחשוש בקבלת עונש..שכן מעשיה בפורום ידועים לכולם ומבורכים עד בלי די.. ראית הדברים אצל הרבנית בשני צבעים ("הרוב כאן הם מרקע ורוד פוקסיה השאר אפור עכבר") זהו "מעשה לבנה" ,הרבנית רואה את מעשיה ואת קיומה בעולם כהחלטי וברור. וכלן בחרה דוקא בצבע הורוד כצבע חד ביותר על מנת לתאר את שאר החבורה ..וכמובן שלעולם לא נדע באיזה צבע בחרה על מנת לתאר את עצמה.. יוםטוב..זאת ברכה ארצישראלית..

מתלבט13

New member
אם התכוונת ל random

אז קראתי השבוע קטע פילוסופי יפה על למה חשיבה אקראית יכולה להביא לתוצאות יותר מעניינות מחשיבה מסודרת. עקב עייפות החומר המוח, וירידה חריפה ברצון להרצות, לא אאריך בקטע הנ"ל. אבל ידידתי הדגולה, תתעודדי. גם אם דברי הבלע הלא אקראיים של נופלח נכונים, זה לטובתך. רגע, רגע, נופלח לא עובד על רנדום? או שהוא חזר בתשובה לאחרונה?

רנדום אח שלו

ללא הרנדום לא היינו היכן שהיינו ללא הרנדום כלום לא היה היכן שהוא נמצא מכור לרנדומליות. נושם אותו, מריח אותו, מדבר אותו. מצד שני אני יכול להוכיח לך שרנדום זה מושג מדע בדיוני. אין שום אפשרות בעולם, לא לייצור חי ולא למכונה להכנס למצב רנדום. חוץ מהמתבחששת.

כמה סופגניות אכלתם?

אני אכלתי 30 סופגניות. אפשאר להדליק נרות חנוכה על הראש שלי זה מלא שמן.

לא רואים?

זה לא אומר כלום... בלעתי אותם בעודם מהבילים ונוטפי ריבה מתוקה הם נמסו בפי ברגע, ולא נודע כי באו אל קרבי.. כזה אנוכי בולע סופגניות לתיאבון משמידם כל עוד חומם בם במזיד להכעיס, וכאילו לא די בכל זה גם לא נשארים שרידים להוכחה

למעלה