כמה שאלות...

• פותח הנושא Mats
  • פורסם בתאריך

Mats

New member
כמה שאלות...

שלום לכולם! יש לי כמה שאלות שהייתי שמח לקבל תשובות עליהן : 1. Ultra Stick 40 מול Dazzler 40 , מישהו יכול לתת סקירה/השוואה בינהם? 2. עוד השוואה: RD6000 מול 6XA , סקירה/השוואה? 3. שאלה טיפה יותר תיאורטית אך רוח ההשוואתיות נשמרת: מה יתרונותיו של מנוע 4פעימות על אחיו בן שתי הפעימות? הרי הספקו נמוך ומשקלו גבוה! הלא כן? תודה.

hifly

New member
חצי תשובה

הבדלים בין 4 פעימות לשני פעימות- יתרונות ה2 פעימות-מישקל קל,סל"ד גבוה...תלוי בצורך,מחיר.. 4 פעימות-הספק מעט יותר נמוך אבלמומנט הרבה יותר גבוה,שימושי באוירובטיקה,שימושי בטיסני סקייל,אפשר להרכיב עליהם פרופים גדולים יחסית למנועי 2 פעימות בגלל המומנט הגדול שלהם. דוגמה על ה O.S 120 SP המורכב על האולטימייט שלי אפשר להרכיב פרופים במידות מוזרות למדי כמו 14X14 או אפילו 13X14 (זאת לא טעות) המהלך גדול יותר מקוטר הפרופ. ויתרון לא אחרון הרעש.....כן הרעש...אין כמו רעש של 4 פעימות המנגן לך באוזן,כמו מטוס אמיתי ולא הצריחה המרגיזה של 2 פעימות.ישנם עוד סיבות והבדלים שבטח יכתבו עליהם בפורום . לא עולות לי עוד סיבות כרגע. אני אישית מעדיף מנועי 4 פעימות ועובד כימעט רק איתם.אם אתה מחפש מהירויות מטורפות לך על 2 פעימות. מחפש אוירובטיקה,סקיילים יפים,מהירויות יותר איטיות לך על 4 פעימות. ---------------------------------------------------------- דזלר ואולטרא סטיק שני דברים שונים- אבל אני לא מטיס אותם אז לא יכול לתת לך הסבר כמו שצריך.

למעלה