כמה שאלות

vitasia1

New member
כמה שאלות

שלום , אני תלמיד תיכון ואני עושה 5 יחידות לימוד במחשבים שנקראות מערכת מומחית. זוהי מין תוכנה שמטרתה להחליף מומחה בנושא מסוים. אני בחרתי את הנושא רפלקסולוגיה ויש לי כמה שאלות , הודה לכם מאוד אם תעזרו לי. 1) איזה מחלות באה לרפא הרפלקסולוגיה ? 2) איזה ספרים אפשר לרכוש כתחליף לקורס ? 3)מהי רפלקסולוגיה הוליסטית? הייתי רוצה לקבל הסבר פשוט כי לא הבנתי ממש את ההגדרה באינטרנט
- תודה מראש

vca

New member
שלום לך ויטסיה הראשון

רעיון מצויין, הרעיון של מחשב מחליף אדם. זה כבר עובד בכל מיני מקומות כמו במערכת הבריאות המקומית וראה זה פלא, רמת הרפואה בארץ כל כך גבוהה ורמת בריאות הציבור גם גבוהה מאוד
לא באתי לרפות ידיים. לשאלותיך: 1. גם כאב ראש. 2. ספרים בנושא רפלקסולוגיה וההסטוריה של ימי הביניים 3. מה ההגדרה באינטרנט שלא הבנת ? בהצלחה.

harduf9

New member
בשביל לקבל תשובות נכונות צריך

שאלות נכונות. 1. הרפלקסולוגיה, כמו כל שיטה ברפואה הטבעית אינה מטפלת במחלות אלא בבני אדם. מבחינת הרפואה הטבעית כל מחלה היא רק סימן לתהליך / מחסום נפשי, אנרגתי וכו' זו גם התשובה לשאלתך השלישית. הוליזים פירושו שרואים את האדם כמכלול לא רק בעיה במעי או בראש אלא כל האדם. למשל: תזונה, סיפוק בעבודה, סיפוק בחיים, ביטוי (מוציא או לא מוציא), פעילות גופנית, יחסים עם הסביבה, יחסים עם עצמו ועוד ועוד. כל מה שיכול להיות קשור לאדם. 2. ספרים אינם יכולים להיות תחליף לקורס מאחר ואינם מכילים את החלק המעשי. כאשר אני לימדתי רפלקסולוגיה, דרשתי מכל תלמיד 5 טיפולים שבועיים. בלי פרקטיקה אין אפשרות להבין באמת מה זה רפלקסולוגיה. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה