כמה שאלות

כמה שאלות

1.זה פורום רק למיו הגלובלי? 2.ואם לא, אז תוכלו לענות לי על שאלה?: לפעמים מיו יוצא לי באופן פתאומי לגמריי (וללא הודעה מוקדמת), וזה ממש מציק! לדוגמא, אני משחקת במיו, ופתאום, בלי שם סיבה הגיונית, MU פשוט יוצא (או מתנתק) וחוזר לשולחן העבודה.. מה יכולה להיות הסיבה שזה קורה? (מקווה שהבנתם)

yadiday

New member
זה לכל ה MU ../images/Emo45.gif

גם לשרתים הפרטיים
הסיבה ליציאה הפתאומית יכולה להיות אחת מאלה : 1. בעיית תקשורת - אולי השרת שאת משחקת בו נמצא רחוק גיאוגראפית מהמחשב איתו את משחקת. 2. בעיית דרייברים - אולי כרטיס המסך של לא מעודכן עם דרייברים יציבים ? הגיע הזמן לעדכן מאתר היצרן
3. בעיית כרטיס מסך - אולי הוא ישן מדי - ומתחמם מהר מדי לטמפרטורות גבוהות מדי - אולי הגיע הזמן להחליף כרטיס ? 4. בעיה של השרת - הוא עמוס - ופשוט "מנתק" שחקן
לא סביר - אבל קורה לעיתים רחוקות.... .....אבל זה רק אני.... גד. נ.ב. נסי שרת אחר - זה קורה גם שם ?

../images/Emo4.gif

זה ממש מוזר, כי עד לפני כמה שבועות לא היה את הניתוקים האלה, ופתאום זה התחיל.. שיחקתי בכמה שרתים, וזה השרת היחיד שיש את הבעיה הזאת
זה גם שרת גדול (בתוכו מחולק ל3 שרתים), ובד"כ לא קורה שמתנתקים שחקנים. בקשר לעידכוני דרייברים, אני מעדכנת כל כמה חודשים, ככה שלא נראה לי שזאת הבעיה..

yadiday

New member
פתרון תקלות :

עושים בדיקות - לראות היכן הבעיה : אם בשאר השרתים זה לא מתנתק - אז הבעייה קשורה "רק" לשרת הזה בדקי : 1. פתחי משתמש חדש - ונסי לשחק איתו 2. פתחי משתמש חדש בשרת אחר באותה הגירסה 3. גשי לחברה - ונסי לשחק שם עם המשתמש הישן שלך (אל תעבירי את הקבצים מהמחשב שלך - נסי להוריד מחדש !!!) אם הצלחת ב : 1 - הבעיה במשתמש 2 - הבעיה בשרת 3 - הבעיה בקבצים במחשב שלך גדי.

למעלה