כמה שאלות :]

Run And Hide

New member
כמה שאלות :]

1.רכזת מתגייסים-מה עושים בתפקיד בתכלס? אשמח לשמוע על המיונים ומה מחפשים שם.. ומאיזה קב"א התפקיד? 2.כמה רכזי מתגייסים יש בלשכת גיוס(השירות הוא בלשכת גיוס,נכון?)בערך? 3.בקשר לשיער וכו'-מותר לעשות צמה ? (וכשהייתי בצו ראשון ראיתי שם חיילת עם שיער פזור.. הייתכן? או שהיא קיבלה אישור מיוחד משום מה?)

klboaz

New member
תשובה

1.בתפקיד תעבדי במדורים השונים בלשכת הגיוס או אם את משוייכת ללשכת גיוס תל השומר תהיי במנהל הגיוס במחנה תל השומר. בעיקרון תהיי אחראית על ניהול ואבחון המתגייסים לצה"ל. תוכלי לעבוד במדורים כמו קד"צ (מיונים קדם צבאיים), תנועה (כל ימי הגיוס והתפקידים שאינם דורשים מיון מוקדם), ברה"ן (בריאות הנפש), רפואי ועוד... הקב"א ממנו אפשר להגיע לתפקיד לא לפרסום. 2. רוב החיילים שאת רואה בלשכת הגיוס הם רכזי מתגייסים, כל אלו שעובדים במדורים. לעומת זאת, איפה שעושים את האימות נתונים והראיון האישי זה מאבחנות פסיכוטכניות ולא רכזי מתגייסים. 3. אני לא רואה בעיה שתלכי עם שיער פזור, ככה הולכים... לפחות ככה אני חושב בהצלחה.

../images/Emo12.gif "ככה הולכים"??

לא הולכים עם שיער פזור בצבא. צמה מותר לעשות, לשואלת השאלה... פזור -אסור.

izzy88

New member
אלא רק אם השיער יותר קצר....

מאורך הכתפיים, ואז אפשר ללכת פזור

blabla2a

New member
בת עם שיער קצוץ = לסבית.!!!

יאללה נכנסתי לכוננות ספיגה אפשר לצאת עלי

blabla2a

New member
ילדה...

תכיני לי גם... זייתים שחורים ופיטריות... ושיהיה WELL DONE :)

כמובן...

אבל אני בספק אם זה שרשם את מה שהגבתי עליו - דיבר על קרה... הוא אמר "אנלא רואה בעיה שתלכי עם שיער פזור, ככה הולכים"

למעלה