כמה שאלות

manic_subsidal

New member
כמה שאלות

אני כרגע בחפשש משתחרר בקרוב יש לי כמה שאלות לקראת ההמשך בין העבודה לטיסה לחול אני מחפש משהו ללמוד בינתיים לפני שאני מתחיל להכנס יותר ברצינות לתחום אז... מישהוא כאן עבר את המכינה של studio6b ? או יכול להמליץ לי על משהו אחר ראיתי את האלון שלהם שנראה דיי רציני ודיי טוב ועוזר למצוא כיוון בכל התת תחומים שקיימים בכל הנושא של עיצוב גרפי וכו כמה צריך את המכינות האלו כדי להתקבל ללימודים בהמשך ? וגם האם אתם מכירים עבודות מזדמנות בתחום של איור או עיצוב גרפי או שלא קיים דבר כזה (רק בתור מלצרים במסעדות?)

manic_subsidal

New member
ועוד קצת עזרה (work in progress)

תגובות והצעות להמשך ייתקבלו בברכה זה לא ממש הסגנון שלי אני רק רציתי לראות אם אני מצליח אינ לא יודע ממש לאן אני יכול להמשיך עם זה

manic_subsidal

New member
הסקצ'

ציירתי את זה בזמן שראיתי את Kil bil ואת Psycho 1998 אתמול בלילה אז זה יסביר כמה דברים בנוגע לציור :) יש לי כבר 2 גרסאות עם צבע שלא ממש אהבתי אז אני לא ישים אותם

scalla

New member
אני אענה על השאלה האחרונה...

כבר מאוחר וכו' פעם סטודנטית ניגשה אלי שאני אעשה לה כל מיני איורים פשוטים לעבודה שלה לאונ'. אחרי שעת עבודה נפלו על שולחני מאה שקלים. מצד שני כבר לא קרה לי כזה דבר כמה שנים
בכל אופן, במידה מסויימת אפשר להגיד שכל העבודות באיור הן עבודות מזדמנות. נדיר שיש מקומות שמאייר מקבל צ'ק משכורת קבוע. בדרך כלל מאיירים הם פרילנסרים שעושים עבודות בהזמנה גם כאשר יש להם מזמין קבוע.

manic_subsidal

New member
לא רוצה לפתוח ת'רד חדש אבל אני ממש

צריך עזרה עם הידיים מישהו יכול לתת איזו עיצה מה לעשות איתם ? ( החלטתי שאני לא רוצה חרב סמוראים כי זה לא ממש הסגנון שלי נשים עם חרבות בכל מקרה כרגע זה מה שהחלטתי לעשות עם הידים למרות שאני קצת אבוד בנוגע לאצבעות.. טוב אתם כבר יכולים לראות

למעלה