כמה שאלות

כמה שאלות

שלום אני מתגייסת ב30 לנובמבר לקורס מ"כיות של מג"ל (בה"ד 12) בצריפין. מישהו יודע אם ישנים שם באוהלים/ביתנים? ועוד שאלה, סביר להניח שאני ארצה להצר מדים ולהנמיך גיזרה במהלך השירות. מתי הכי מתאים או כדאי? במהלך הטירונות? בקורס? או רק בסדיר? בתור מ"כית יש לי סיכוי להוציא פטור מנעליים צבאיות, ואיך? תודה מראש:)

Amazing18

New member
ממ..

בעיקרון צריפין זה ביתנים, אלא אם כן יש התפוצצות אוכלסין ומקימים אוהלים אבל זה דיי נדיר.. להצר מדים אך ורק בסדיר בלי יותר מידי שאלות. וכמכי"ת את רוצה פטור מנעליים? זה כמו להיות לוחם והלפקיד נשק בבסיס.. זה מה שיפה במכיות, הנעליים האלה מה שעושה אותן כל כך אמיתיות וקשות.. וחוץ מזה, תקראילי מוזרה אבל אני חושבת שזה דיי סקסי

Amazing18

New member
:-O

דווקא הם?! מי אמר לך?! ובאיזה שלב של המסלול הם עושים מעשה שפל שכזה? אני יודעתץ שרק חודש ראשון הם מפקידים.

M r s J o n e s

New member
המג"ד שלהם אמר.

ולמה הם? זו המדיניות של צה"ל עכשיו,נגנבים כל כך הרבה נשקים מחיילים שיותר ויותר חיילים מתחילים להפקיד נשקים לפני שהם יוצאים.

josie1986

New member
חח, את הולכת להיות מ"כית ורוצה

להנמיך מכנס? את אמורה להוות את הדוגמה בה"א הידיעה לדיגום ולמשמעת. אני מניחה שלא תוכלי להנמיך את המכנסיים (לא מכירה את הרס"ר של בה"ד 1, אבל אני סמוכה ובטוחה שהוא עושה את עבודתו נאמנה), אבל תוכלי להצר אותם.

תודה על התשובות של שתיכן

אל דאגה בוודאי שאני מכניסה הכל לפרופורציות ואם אני מנמיכה זה יהיה שבקושי יבחינו ואותו דבר לגביי הצרת המדים. אני לא מתכוונת לדפוק הופעות לבסיס אלא שמטרתי להראות בצורה נורמאלית ולא מרושלת עם מדים ענקיים וזרוקים. בכללי אני מאוד רזה ואני יודעת שהמדים יראו עליי כמו שקים.

qtgirl

New member
אם תקבלי מדים משנת יצור 2006

אז הם בגיזרה נמוכה... תתפללי שיביאו לך אותם... אם את רואה שהביאו לך משנת 2004-2005 שהם גבוהים תנסי להחליף...

דוש2

New member
כמה תשובות

היי גם אני מתגייסת ב-30 לחודש..! בהצלחה.. אז ככה.. חדשות לא טובות.. אי אפשר לגעת במדים שאת מקבלת..לא להצר ולא להנמיך גיזרה כי אלו מדים של בנים,חברה שלי שכרגע בקורס מהיום הראשון אמרו להם שלא לגעת במדים..פשוט אסור. פטור מהנעליים הגבוהות? אין מצב..אבל תמיד אפשר לנסות. וישנים בחדרים..12 או 14 בחדר אני לא זוכרת..

מדי הא' של בנות

אפשר להצר, אי אפשר להנמיך, בודקים לכן על הס"מ. אפשר להוציא פטור מנעליים גבוהות, אבל הנעליים הגבוהות אורטופדיות ומאוד נוחות. ישנות 20 בנות בחדר [תלוי כמה בנות במחלקה, אבל ברמת העקרון נכנסות 20 בנות בחדר].

דוש2

New member
מדי הא' הם של בנים..

חברה שלי וכל הקורס בעצם קיבל מדי א' של בנים.. זה חדש.. הם המחזור הראשון..

מה את רצינית?

יופי! נותנים לי מדים של בנים, נעליים של לוחמים... אני אראה כמו איזה בחורילה=/

דוש2

New member
חחח כן זאת המטרה שלהם

שניראה בחורילות גדולות שיפחדו מאיתנו חחח... סתם לא יודעת.. זה לא כזה נורא..זה דווקא נראה דיי טוב.. הייתי בהשבעה של חברה שלי שם והן ממש נראות שם סבבה.. ולמי ששאל..יש גיוס נ"מ וגם בנים מ"כים..יש פלוגה של בנים מ"כים בקורס...

טוב בעצם אני אחייה עם זה ../images/Emo195.gif

יש לך מושג למה רק אנחנו עברנו מיונים ובנים מתקבלים בלי? how rude!

wildgirl1

New member
ולמה בנים מתגייסים ב 30 לנובמבר?

גם בנים מתגייסים למכים? או שזה משהו אחר?

wildgirl1

New member
להקפיץ

ץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

למעלה