כמה שאלות...

cyber2200

New member
כמה שאלות...

יש *גירסה של לינוקס שתומכת בצורה מלאה בעברית כבר מההתקנה? יש גירסה של לינוקס עם התקנה בעברית? מה הן החברות הגדולות שנותנות תמיכה ללינוקס בישראל (לי ידוע רק על PF1 מערכות)? מה היא הגירסה הכי מותאם לדסקטופ של לינוקס? *גירסה=Distribution, הפצה.

cmaand

New member
אז ככה

התקנה בעברית? לא נראה לי אבל תחכה, החודש יוצא gnome2 \ kde3 שזה לא הפצה, זה צורה גראפית ללינוקס ולהם תיהיה עברית מובנת אני חושב שיצא הmandrake 8.2 אז יהיה לו בפנים כבר את הkde3 אז יהיה לך אפשרות לעברית מובנת ישר אחרי ההתקנה בלי בעיות.. ככה אמור להיות בקשר לתוכנות כמו irc, icq אני לא חושב שזה יהיה ממש קל להתקין להם עברית - אני לא בטוח מה יהיה אבל אני יודע שלדפדפן אינטרנט ולהפצה עצמה אמורה להיות תמיכה בעברית מצוין

cyber2200

New member
עניתה לי על 2 מתוך 4 :)

ואני משתמש כבד של סלאק במשך לפחות שנתים-שלוש... והLicq שלי בעבודה עובד סבבה בעברית, כנ"ל התוכנת IRC שפשוט לא השתמשתי בה איזה שנתים אז אני לא כל כך זוכר איך קוראים לה... חברות תמיכה גדולות ללינוקס בישראל, מישהו מכיר?? הפצה בעברית אין?

cmaand

New member
הפצה בעצם זה לא משהו ש

צריך להיות בו עברית כי הפצה זה לא הצורה הגראפית שאתה רואה לא אמור להיות בו תמיכה עברית אם אתה מדבר על ההתקנה של הלינוקס אני חושב שאין.. אולי במאנדרק החדש יהיה ממשק התקנה בעברית... בכל אופן אם הקטע של העברית ממש חשוב לך תעקוב אחרי החדשות באתר Mandrake.com ותראה מתי יוצאת הגירסא המלאה 8.2 אם אתה יודע להתקין עברית לICQ \ IRC אז אין עם זה בכלל בעיה אני עכשיו על רדהט7.2 ויש לי תמיכה דיי טובה בקריאה\כתיבה עברית בדפדפן אינטרנט.. בלי להתקין שום דבר נוסף.. רק הגדרתי ב control center ארץ: ישראל \ שפה:עברית הגדרות חומרה: מקלדת עברית ויש לי סמל למעטה של דגל.. אני מחליף בין עברית לאנגלית ממש כמו בוינדוס שיש En \ He

cyber2200

New member
איזה מזל שאתה פה

בשביל ללמד אותי דברים שאני יודע...

beitar

New member
עוד תשובה:

בקשר לחברות תמיכה בארץ, אני אפילו לא בטוח ש PF1 עוד קיימים/תומכים בכלל.... תבדוק אולי כלנית תומכים... (זכור לי שהם פרסמו שהם מוכרים ראד האט.... אולי הם גם תומכים). בקשר להפצה עברית: לא, אין דבר כזה נכון להיום..... היו כל מיני רצונות ושמועות בנושא. לא יצא מזה כלום נכון לעכשיו.

למעלה