כמה שאלות

Kru toy

New member
כמה שאלות

אם ביקשתי קב"ן ביום רביעי ועד עכשיו לא נותנים אני כל יום שואל אותם מה עם הקב"ן 3 פעמים אם לא יותר והם מספרים לי שזה בתהליכים וכל מיני שטויות... מה אפשר לעשות? חוץ ממשהו קיצוני ואיזה תפקידים אפשר לקבל עם פרופיל 45? ולפרט עליהם קצת אם אפשר תודה.
 

atypique

New member
אם לא מבינים, לא עונים - 45 נפשי!

45 נפשי פוסל קורסים ולרוב גם סיווג בטחוני וכו'. כפועל יוצא, החייל יקבל אחד מתפקידי האיכות הנמוכים, כגון פקיד, אפסנאי, עובד רס"ר וכדומה.
 

Kru toy

New member
תיקון קטן

45 שמקבלים אצל קב"ן זה לא נפשי אלה רפואי... לגבי הסיווג בטחוני, כבר עברתי אותו... לגבי הפקיד אפסנאי ועובד ר"סר לא ממש חידשת לי אולי אתה מכיר גובים אחרים?
 

atypique

New member
פשוש

קב"ן לא יכול לתת בכלל פרופיל, אלא הוא רק יכול להפנות לפסיכיאטר שימליץ לועדה רפואית להתאים סעיף נפשי. אל תשלה את עצמך, זה סעיף נפשי ולא סעיף רפואי. גורמי השלישות, הקורסים והרפואה יודעים היטב כשמדובר בסעיף נפשי. לגבי הסיווג בטחוני, סביר מאוד שהוא יפסל כעת. אין שום ג'ובים אחרים, אין לצבא שום אינטרס להשקיע באנשים עם בעיות נפשיות שלא מסוגלים לתפקד בתפקידים משמעותיים לפי צרכיו.
 
התגייסת כבר?

אם כן ולא נתנו לך לראות קבן עד עכשיו, זו עילה לקבילה
 
תלוי איפה

אם הוא בטירונות, אז עד 72+- שעות. אם זה בסדיר, החייל צריך ללכת עם 103 ו/או המלצה ולחכות בתור לקבן. בכל מקרה, אני מניחה שאם היו "צריכים לתת" לו לראות קבן, הוא בטירונות או לפני גיוס
 

Kru toy

New member
כה

התגייסתי כבר וסיימתי טירונות אני כרגע בקורס דבורים ואני רוצה לצאת אבל המפקדים לא רוצים להוציא אותי אז החלטתי לעשות את זה דרך קב"ן עכשיו הקטע שהם לא נותנים לי יום ראשון אני עושה להם טרור אני אבוא עם שלט שרשום עליו "אני רוצה קב"ן"
 
למעלה