כמה שאלות

f123544

New member
כמה שאלות

יש פרק כלשהו בו מאלדר וסקאלי נכנסים לבית כלשהו של משפחה שאין בו חשמל ויש שם כל מיני מלכודות, ועוד אחד [מצטערת אני לא יודעת אם הם באותו הפרק :\] שבו יש סיפור עם ילד קטן ובלון הליום, אמא שלו הייתה בשירותים או משהו כזה ואז הוא ברח אחרי הבלון אם מישהו יוכל לעזור לי עם השמות של הפרקים אני אודה לו מאוד וד''א איך מאלדר מת ?

f123544

New member
וואו ראיתי את זה לפני שנים

תודה רבה לך :) או דאמן איזה פאדיחה אני במשתמש של אחשלי >.< O: 3 פעמים ? את יכולה לפרט לי, ? בבקשה בבקשה בבקשה

ברור שאני אפרט

אז ככה: בפרק הסוגר עונה 2 מאלדר נסגר בתוך קרון רכבת שמתפוצץ (באדיבותו של המעשן) כולם בטוחים שהוא מת אבל מאלדר חוזר ובגדול. בעונה 5 , הפרק מסתיים בכך שסקאלי מודיעה כי בשעת לילה מאוחרת מאלדר שם קץ לחייו, עד הפרק לאחריו כולם בטוחים כי הוא זה שהתאבד, בסוף מתברר שהכל היה חיפוי שסקאלי ומאלדר ארגנו. בעונה 8, מאלדר החטוף נמצא מת ונקבר, שלושה חודשים אחר כך הבחור מסתבר כחי. חייזרים וכאלה. עד כמה פירוט אתה רוצה?

f123544

New member
או תודה רבה לך

אני בת P: אני זוכרת את תיקים מלפני שניייים, וואו בערך לפני 7 אין לי זכרון טוב משומדבר חוץ מהסדרה הזאת אני יכולה להגיד שאני זוכרת את מאלדר יותר מאשר את אבא שלי :| שאלה קטנה ואחרונה- מאיזה פרקזה לקוח ? My Touchstone

למעלה