כמה שאלות

Babajista13

New member
כמה שאלות

מה יהיה ב28? (הולץ, למי שיודע) מי צריך לבוא? למה אלי אף אחד לא הצליח להיתקשר, אבל ניסו... למה צריך לבוא? מה יהיה? (ידברו על הקורסים, אבל מה זה אומר?) מה יקרה אחרי זה? הייתי רוצה מאוד לדעת מה הזמנים והמרוחים בכל התהליכים האלו מעכשיו, למה אני רוצה לתכנן את החודש הבא, ואין לי מושג אם אני חופשי או לא.. למה הם נוהגים ליזרוק אותך לחודש ואז פתעום להתקשר ולהגיד תבוא מחר.

maxlvo

New member
זה מה שקורה בטכני ב"ש

(וזה קורה ב29, כנראה יום אחריכם): מגיעים מדריכים מחיפה, מסבירים על הקורסים שנפתחים (צריך להביא כלי כתיבה), ונותנים לך 3 עדיפויות לבחור (לא חושב שבוחרים באותו היום). הקורסים אצלנו (אלק') מתחילים ב18 לספטמבר.

יהללל

New member
מגיעים אנשים..

מנסים לשווק את הקורס שהם מפקדים עליו.. הם מנסים בצורה עקומה להסביר לך מה עושים בכל קורס.. מה שקורה בסוף זה שהכל נראה לך אותו דבר ובסופו של דבר אתה מתקן דברים. מה זה משנה מה? קיצר כל הסיפור הזה הוא בערך שעה וחצי.. אחרי שעה וחצי נותנים דף וצריך למלא עדיפויות. מן הסתם לא תדע מה לבחור כי לא תדע מזה כל דבר.. בסוף תמלא מה שחברים שלך מילאו. קיצר תרשום לפניך שב18.9 (אלה אם כן יהיו שינויים) צריך להיות בשעה 10 בבוקר באולם 3 בקולנוע של הטכני. זמני הוקרסים נעים בין 3 שבועות ל16 (אם אני לא טועה, נכון לגבי אלק') ומייד לאחריהם מגיע הגיוס.

למעלה