כמה שאלות =]

n o o o a m

New member
כמה שאלות =]

שאלות יותר מופנות למי שיש נעלי פוינט [אבל אני אשמח לשמוע את כולם]....
מה יותר טוב לעלייה על פוינט? כריות ג'ל או סיליקון?
איזה כריות יש לך
זה נוח? תודה רבה =]

עונה לך בכיף =]

אמממ תשמעי,בד תופס פחות מקום בנעל מאשר סיליקון אבל סיליקון מגן על האצבעות שלך ממש ממש טוב!!
יש לי סיליקון
מאד נוח!!

n o o o a m

New member
../images/Emo140.gif תודה...=]

תודה רבה =] אמ...ומה עם ג'ל? מה ההיתרונות בו?? תודה רבה על התשובות =] ממממ....יש למישהי עוד אפשרויות??

דנה EF

New member
אמ..

אולה מתישהו אמרה לנו שהיא מעדיפה בד בגלל שבג'ל אם מזיעים אז זה לא נספג בכלום וזה מגעיל כזה.. תירוץ מוזר..

n o o o a m

New member
חח....

תזכירי לי מי זאת אולה?! חחח....מהקורס קיץ בבלט ההישראלי?

Miss Bayadere

New member
אולה../images/Emo99.gif

אולה היא המורה המדהימה שלי מהבלט הישראלי שבקורס קיץ תירגמה את המורה מרוסיה-->מריה

Miss Bayadere

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מה זה לא!
חחח היא מלמדת אותי בלט קלאסי בבית ספר של הבלט הישראלי

מורני666

New member
תשובה ../images/Emo60.gif (((:)

מה יותר טוב לעלייה על פוינט? כריות ג'ל או סיליקון? תראי... היה לי בהתחלה כריות סיליקון אבל בגלל שהן תופסות המון מקום בתוך הנעל לא יכולתי להזיז את האצבעות והן נרדמו לי כל הזמן... חוצמזה שחייבים לשים עליהן תמיד טלק אחרת הן דביקות ומגעילות... אני חושבת שהג'ל הרבה יותר טוב בהרבה מאוד בחינות [חוץ מחסרון אחד, שצריך להחליף כל בערך חצי שנה כי זה נעשה דק יותר אחרי שימוש רב ואז זה כואב]
איזה כריות יש לך? ג'ל =)
זה נוח? מאוד^^

tamarbsor

New member
תלוי

אני חושבת שצריך לנסות ולראות. תלוי איפה מכאיב לך כשאת עולה על הפוינט. אם כואב לך בקצה האצבעות עדיף סיליקון, אם כואב לך בפרקי האצבעות עדיף בהרבה (!!) כריות ג'ל כי הן מגנות על כל חלקי האצבע. אם לא כואב אפשר להסתפק בנייר טואלט, שקית נילון (לא לצחוק, הרבה אנשים עושים את זה), או כריות בד. בכל אופן, לפני שאת תופרת את הסרטים והגומי על הנעליים תראי את הנעלים למורה שלך כדי שתאשר לך אותם. יש רק לזכור באמת שכריות הסיליקון תופסות הרבה מקום בנעל, ואולי לעיתים שווה לקחת חצי מידה גדולה יותר- כמובן בהתיעצות עם המוכרת והמורה. תהני

n o o o a m

New member
תודה רבה על התשובות...

אז לסיכום..... כמו לכל דבר... לכל כרית יש היתרון וחיסרון.
אצל כריות הסיליקון: כריות הסיליקון תופסות הרבה מקום בנעל, אך למרות זאת שומרות ממש טוב על האצבעות [עדיף כשכואב בקצה האצבעות]
אצל הכריות הג'ל: כריות הג'ל עם הזמן נהיות דקות ומתחילות לכאוב ולכן צריך להחליף אותן אבל תופסות פחות מקום בנעל [עדיף כשכואב בפרקי האצבעות]
אצל כריות הבד: תופס מאט מקום [עדיף כשכמעט ולא כואב כלל] תתקנו אותי אם אני טועה. בכל אופן תודה רבה.....
~נועם~

yaeltal12

New member
../images/Emo20.gif או קיי

חהה מיני שאלון..
אז ככה: מה יותר טוב לעלייה על פוינט? כריות ג'ל או סיליקון? לדעתי סיליקון.. ככה המליצה לי המורה.. איזה כריות יש לך- סיליקון (כחול) זה נוח? מאוד!! מפחיד את הכאב!!!

miss dance10

New member
../images/Emo85.gifאין ספק שסיליקון..

לי יצא לחוות תאת שני הסוגים, והסיליקון ממש הקל עליי.. יש לי עכשיו סיליקון וזה ממש נוח!

vashla

New member
אם כבר סיליקון..../images/Emo13.gif-../images/Emo35.gif

איך לנקות את הדבר הזה!?!? חח זה ככ מלוכלך..קיבלתי מחברה ואין לי שמץ איך מנקים את זה... וגם למה זה דביקי כזה? איכ:| מה שכן..זה ממש מגן על הרגל...ג'ל הרבה יותר דק..קקצת יותר כואב
.

חחחח זאת שאלה שמציקה לכולם!!!

אמממ אני עושה את זה מתחת למים קרים זורמים וקצת סבון רגיל לידיים..כאילו שוטפת..אבל חברות שלי אמרו שלהן זה לא עשה טוב...לי כן

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifעונה-

אני חושבת שסיליקון.. יש לי סיליקון וזה נוח

למעלה