כמה שאלות...

shle2

New member
כמה שאלות...

היי חברה', זו שוב אני! יש לי כמה שאלות שוב בנוגע לבתי הספר בחו"ל: 1) דיברתי לא מזמן עם מכר שלי שגר בחו"ל, ושאלתי אותו כל מיני שאלות על בית הספר שלו וזה.. והוא אמר לי שיש לו פעמיים בשנה מבחנים - באמצע הסמסטר ובסוף הסמסטר.... במבחנים הוא כנראה (ככה הבנתי) נבחן רק על 6 מקצועות, זה נכון לגבי כל בית ספר (בלוס אנג'לס)? נבחנים רק על 6? 2) כמה שעות בערך לומדים כל יום? 3) באיזה שעה צריך להיות בבית ספר, כלומר - מתי מתחילים? 4) מתי שנת הלימודים נפתחת ומתי היא מסתיימת? תודה רבה לעונים!

lol lypop

New member
זה משתנה

אני בויקטוריה, קנדה ויש שתי שיטות עיקריות- סמסטרים ושנתי. סמסטרים (השיטה שאני לומדת בה): יש עד 4 מקצועות ביום (אני אומרת עד כי זה תלוי בכמה מקצועות את לוקחת) כל שיעור הוא 80 דקות...אחרי חצי שנה את נבחנת על המקצועות שלקחת והם מתחלפים..ואז בסוף שנה את נבחנת על המקצועות שלקחת וסימנו..אז בסה"כ כל שנה את יכולה להבחן על מקסימום 8 מקצועות אקדמאים (יש אפשרות לקחת מקצועות מחוץ ללוח הזמנים אבל זה סיפור אחר) שנתית : לומדים מקצועות כמו בארץ אבל נבחנים עליהם בסוף ואמצע שנה... הביה"ס שלי מתחיל ב8 וחצי, אבל שוב, זה משתנה מביה"ס לביה"ס. שנת הלימודים מתחילה מתישהו בתחילת ספטמבר...ב6 או ב7 בספטמבר בד"כ. הלימודים מסתימים ב 20 ליוני אבל יש מבחנים אח"כ. מקווה שעזרתי נ"ב אוף איליה לא מתיחבר למסנג'ר גרר

shle2

New member
אמרת....

שאחרי סיום שנת הלימודים יש מבחנים. מה זאת אומרת מבחנים, איזה מבחנים, כלומר מבחנים על מה? למה הם מתבצעים אחרי סיום שנת הלימודים? תודה!

kit k@t

New member
טוב טוב

אני לא מLA, אבל זה בקאלי, אז זה אותו הדבר בבתי הספר הציבוריים... 1)יש שני מבחנים "גדולים". יש מבחנים כל השנה, אבל יש פיינלס בכל אמצע וסוף שנה. המשקל שלהם לפעמים גדול מאד, אבל בחלק מהמקצועות המורים לא נותנים לו משקל גדול.. בחלק מהמקצועות הפיינל היה הדבר ההכי קל שהיה בכל השנה... נבחנים על המקצועות שלוקחים. לי היו 6 מקצועות כל שנה, אז נבחנתי על 6. אפשר היה בבית הספר שלי לקחת גם 7 מקצועות, וגם (לפעמים) 5. אבל רוב האנשים לוקחים 6... 2)אנחנו למדנו מ7:30 ועד 2:30 אבל רק שלוש מקצועות ביום... כל מקצוע שעתיים. 3)שונה מבית ספר לבית ספר... אצלי 7:30 4)אין תאריכים קבועים, וכל בית ספר מתחיל ומסיים ללמוד מתי שבא לו פחות או יותר. יש מספר ימים שכל בית ספר צריך להיות פתוח בו (נראה לי שזה 180, או משהו כזה). שלנו הפסיק מתישהו ביוני, והתחיל בסוף אוגוסט, אבל זה לחלוטין תלוי בבית הספר... וככה גם חופשות אגב, מספר הימים של כל חופש, ואפילו התאריך שלו תלוי בבית הספר... קאט

here

we have only 6 exams. studing 6 periods a day start at 9, finish at 3. school year starts at 28/1 and finishes 20/12

kit k@t

New member
אתם לומדים כל השנה?

יש בסך הכל חודש חופש? יאק קאט

not really

summer holidays are 5 or 6 weeks but between every term theres 20 days holidays. term one - 20 days holidays - term 2 - 20 days holidays - term 3 - 20 days holidays - term 4 - a month holidays

AnnabeI Lee

New member
לוס אנג'לס... בית ספר פרטי.

1. כמות המבחנים תלויה במקצוע הספציפי שאותו את לומדת.. בדרך כלל יהיה לך מבחן מסכם בסוף השנה. שישה מקצועות זה נשמע הגיוני. הם בטח יהיו מתמטיקה הסטוריה אנגלית מדעים שפה שניה ומקצוע בחירה. אבל זה לא נכון לגבי כל בית ספר בלוס אנג'לס לי היו עוד ארבעה: עברית, יהדות, עוד מתמטיקה, עוד הסטוריה ועוד "מקצוע בחירה". 2. אני למדתי מ 7:30 עד 15:30. 3. 7:30 AM 4. הן בדרך כלל נפתחות אחרי Labor Day- השניים, שלושה, ארבעה בספטמבר...

למעלה