כמה שאלות...

קרן54321

New member
כמה שאלות...

1. כמה זמן לאחר המבחן הפנימי ניגשתם לטסט? 2. כמה שיעורים עשיתם עד לטסט? 3. אם בטסט נכבה המנוע, יש סיכוי לעבור? תודה מראש :)

Krishi

New member
אממ..

1. משהו כמו שבועיים אחרי 2. 32 3. אם השתלטת מהר על הרכב, מנעת ממנו להתדרדר אם היית בשיפוע, התנעת מהר והמשכת לנסוע אז כן, יש סיכוי לעבור. אפילו אם זה קרה כמה פעמים ולא רק פעם אחת. כמובן שאם זה קורה יותר מדי פעמים גם אם השתלטת על האירוע או אם זה קרה פעם אחת ולא הצלחת להשתלט מהר על האירוע אז כבר יש סיכוי גדול להכשיל אותך

MeWithoutU

New member
תשובות

1. לי זה היה אחרי כמה ימים 2. אמממ בסביבות ה 40... 3. כן!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

1. לא הרבה... שבוע-שבועיים 2. 35 טסט ראשון, 41 טסט שני 3. כן. אם זה קורה פעם-פעמיים בד"כ הטסטר יתחשב ולא יכשיל, אבל יותר מדי פעמים יגרמו להכשלה. חשוב לשים לב שאם נכבה לכם האוטו בזינוק בעלייה, תלחצו על הברקס כי אם האוטו יתדרדר אתם תקבלו ברקס מהטסטר ותכשלו.

s h i r s 1

New member
עונה..../images/Emo9.gif

1- לא היה מבחן פנימי.... 2. 41 3. כמו שכתבו לך פה מעליי...אם השתלטת על הרכב ויצאת מהר מהמצב בלי לחץ ובלי כלום, אז אין סיבה שזה מה שיפיל אותך...מכירה הרבה שזה קרה להם בטסט..זה לא צריך להדאיג.. ולי אישית לא נכבה המנוע בטסטים..

crazy bitch17

New member
תשובות...

1. לא עשיתי טסס פנימי. 2. 32 3. יש סיכויי גדול לעבור!,הכי חשוב שברגע שזה קורה לא להיכנס ללחץ אלא להשתלט מהר על האוטו(לא להידרדר וכו'.)ולהמשיך כרגיל.

תשובות

1. חמישה ימים 2. 30 שיעורים טסט ראשון, 34 טסט שני 3. בטסט השני נכבה לי המנוע שלוש פעמים ועברתי

תשובות

1. באותו יום (השיעור לפני הטסט). 2. 28-29 טסט ראשון, 34 טסט שני. 3. כן, בגבול הטעם הטוב. היום נכשלתי אגב טסט שני, די מבואס אבל אחרי שאני רואה מה קורה בצפון, אני לוקח הכל בפרופורציות, טסט הבא אני עובר כי אני בטוח בנהיגה שלי.

eladi88

New member
אמממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

1. כמה זמן לאחר המבחן הפנימי ניגשתם לטסט? - שלוש שעות אחרי....חחחחחחח 2. כמה שיעורים עשיתם עד לטסט? - 33 3. אם בטסט נכבה המנוע, יש סיכוי לעבור? - אינלימושג

lsd600

New member
תשובות

1. 4 ימים, שני שיעורים. 2. עד לטסט ראשון- 30 שיעורים. 3. כן. נכבה לי המנוע בטסט כשלאחר העצירה שמתי הילוך שלישי במקום ראשון (מרוב הלחץ). הוא לא אמר כלום, התחלתי לנסוע, הסקודה התחילה לקרטע וכבתה. זה היה ברמזור בכביש בינעירוני. ישר אחרי שנכבה המנוע הסתכלתי במראה המרכזית (זה חשוב בטסטים), התנעתי מהר מאוד בלי להיות לחוץ, הירוק החל להבהב וכבר חיכיתי לרמזור הבא (יש עוד כאלה שהיו מנסים לעבור. לפחות אני הבנתי שלא אספיק). בדקתי פעמיים שאני על הילוך ראשון חח. זה היה טסט כל כך מעולה, שכיבוי המנוע היה כל כך זניח עד כדי כך שלא העליתי על דעתי שזה יכול להביא לכישלון (במיוחד כשהוא הרגיע אותי כשאמר לי לא להילחץ בגלל זה- כשהגענו למשרד הרישוי).

shame on you

New member
סקודה? המורה נהיגה שלך זה אפריים?

shame on you

New member
מורה ברמלה והסביבה...

גם לו יש סקודה וראיתי שאתה גר בלוד אז חשבתי שאולי יש לנו אותו מורה.. אבל מסתבר שלא.. חחח..

lsd600

New member
רוב המכוניות פה זה סקודה...

ההסתברות שאפרים ילמד גם אותי, נמוכה ביותר...

shame on you

New member
אהה, לא ידעתי שיש הרבה סקודה...

בכל מקרה, מסקרנות, מי היה המורה שלך? אולי אני מכירה אותו דרך חברים...

NiKi†a

New member
../images/Emo27.gif

1. כמה זמן לאחר המבחן הפנימי ניגשתם לטסט? אחרי 24 שיעורים 2. כמה שיעורים עשיתם עד לטסט? לטסטס הראשון 31 לטסט השני 34 3. אם בטסט נכבה המנוע, יש סיכוי לעבור? כן

למעלה