כמה שאלות

אני חייבת לפזר קצת אור במחשבתך...

לידיעתך יש הרבה מקרים שהבני זוגות של ההורים הגרושים מעניקים ועבור הילדים יותר מההורים הביאולוגים את תקועה בהכללות ובמחשבה צרה וחבל... תקראי כאן הודעה של חבר פורום ששיתף לגבי הבן של בת זוגתו כמה כימיה ונתינה יש שם לא יודעת לומר לך אם יותר מהאב הביאולוגי לא מכירה את עומק הסיפור אבל יש הרבה מקרים שילדים מוצאיפ שפע, נוחות, קירבה לחברים של ההורים מאשר מההורים אל תשארי במחשבה המוטעית והמכללה הזו

כחי את החיים

בדרך קצת שונה לא בוכה מתקדם באהבה הילדים מקבלים חיים יותר טובים אז מה אם אנו גרושים חיכי אל החיים חיכי אל אחרים החיים יפים ואנו צוחקים רק ככה נימצא את הטוב בחיים וגם באנשים שבוע ניפלא אם הרבה תושיה ו
להצלחה ותמיכה

מסיפורי פוגי ../images/Emo79.gif

אל תשליכי את כל התובנות שלך לכל הכיוונים. מי שחושב שהוא סוג ב ככה יתייחסו אליו. הילד יהיה מסכן אם ככה את חושבת וככה תתנהגי אליו. מאיפוא לך שאי אפשר למצוא מישהו מתאים? ניסית ?

111pugi

New member
אתה מדבר

בסיסמאות לא ניסיתי, אבל כמעט כל הגרושות שאני מכירה לא הצליחו ליצור זוגיות שניה טובה

ערסlight

New member
צוחק...

הגיון ברזל יש לך. 100% מהגרושות שאני מכיר לא הצליחו ליצור זוגיות ראשונה טובה.

אא ניר

New member
טעות בחשבון.

3.89% מהמתגרשים, מדווחים על זוגיות נהדרת, והם ממשיכים לחיות בזוג. הם מתגרשים משיקולים כלכליים.

אפשרית

New member
אני מאוד מקוה שאת מכירה את נרנון

תמיכה למשפחות נפגעי סמים. ואת נעזרת בהם. לגבי הגירושין כל אחד אחת מרגיש/ה את תחושותיו ואת הסתכלותו על החיים ביחד או לחוד מבן זוג. תני לעצמך את הזמן לשקוע וגם לנסוק מהמצבים הנתונים של החיים. בהצלחה

למעלה