כמה שאלות

שלי 9

New member
חזרתי עכשיו מסרט של אלמודוברבוכה

ואתה מצחיק אותי כרגיל
(באמת איפה נועמי שצריך אותו)

חלומות סוג ב'

אני ברוגע שלי... לפתע קפצתי ממקומי! אני מציעה לך יקירתי לפתוח מילון לשם הבהרת מושגים בסיסיים... לפני כן אין על מה לדבר: מושגים כמו: הרס, חיים, חלומות, בהצלחה

צדקנית...

מה כל הבולשיט הזה בחייך אם את חושבת שגירושים הורסים חיים ואת חיי הילדים למה את התגרשת? בעלך נרקומן? אבל הוא ישאר האבא של הילדים כל החיים, יהיה סביבם למענן הם ילכו אליו את התגרשת מאותם סיבות שכולנו התגרשנו חוסר אושר וסיפוק גם את התגרשת מתוך איגואיסטיות עטופה בתירוצים לשכנע את עצמך אישית מבינה ומקבלת את סיבת גירושייך אך לא את טענותייך בבקשה הורידי את מעטפת הצניעות כי את לא ולמען האמת את נשמעת מיושנית, פרימטיבית בדעותיך וחבל מאוד את צעירה, שנראית טוב, ומרוויחה טוב מן הסתם, השכלה אולי יש לך אך בגרות לא נראית דרך דברייך והעיקר דרך צלחה

לגרושה הטריה

פורום אומללים ואומללות הייתי קוראת לאנשים שנשארים נשואים ולא מאושרים גירושים זה לא דבר שהורס את החיים לצמיתות. את אפילו לא יזמת את הגירושים והיית נשארת שם ללא בעלך יזם אותם. ומה בנך היה חווה כל יום אבא מסטול, אבא שמבזבז את כל כספו על הסמים? אבא שצולל כל היום? גירושים זה לא פיקניק, בבקשה קומי תעמדי על הרגליים תתחילי לחיות את חייך אם הבן שלך ואל תחפשי בשלב זה שום זוגיות חדשה. תלמדי קודם כל לחיות לבד ולא להיות תלויה באף אחד. ובטח שלא בבעל נרקומן. יש חיים אחרי הגירושים ואפילו אם לשקט אני קוראת חיים אז כן יש חיים. קשה להיות גרושה עם ילדים נכון. אך קשה יותר לחיות עם בעל נרקומן, ומן הסתם בטח גם יש בו אלימות פיזית ומילולית. לאן רצית להגיע עם בעל נרקומן לעשות עוד ילדים ואחר כך להיזרק לרחוב. טוב שהוא יזם את הגירושים כי אחרת לא יודעת לאן היית מגיעה. חיזקי ואמצי כי לחיות עם בעל נרקומןזו לא חוכמה גדולה. ובטח שלא אושר גדול. אני מחזקת אותך.

111pugi

New member
תודה על התמיכה

מה שאת כותבת לגבי בעלי לשעבר זה נכון, אבל זה לא פותר את הבעיה שנשארתי לבד ושילד שלי בלי אבא, כי אבא שלא גר איתו מגיל ינקות(הילד מאד קטן) בחיים כבר לא יהיה אבא אמיתי , וגם אני תמיד אזכור שבעלי מאוד אהב את הילד ולא תמיד היה נרקומן, אלא פעם היה בן אדם מכובד(הוא היה רופא) והתיחס אלינו טוב

אנחנו תמיד פה בשבילך לתמיכה

אך אבא שלו תמיד יהיה אבא שלו. ולפעמים אבא הוא אבא יותר כשהוא לא גר עם הילד. בגלל שיש ימי ביקורים ואז זמן איכות יותר טוב. מאשר אבא גר בבית ורואה את הילד רק כשהוא ישן. והאבא התגרש ממך ולא מהילד ותמיד הוא יאהב אותו לא חשוב אם הוא נרקומן או לא. אז לא הכל שחור. ויש הרבה דברים טובים וחיוביים בזה שאת לבד עם הילד.

111pugi

New member
נו באמת...

חוץ מכמה תגובות רציניות כל מה שיש לכם להגיד זה שאני מדברת שטויות למה להיות צבועים? כמה נשים או גברים אתם מכירים שחיים בפרק ב באושר ומקבלים את הילדים של בן הזוג כמו את הילד הביולוגי? כל מה שאני קוראת בפורום הזה זה תלונות בסגנון "הילדים שלה\שלו עשו כך ןכך" "יש לי ילדים ולכן אני לא ממהרת לפרק ב" וכו אתם מבינים שבנישואים ראשונים כל הבעיות האלה פשוט לא קיימות? למה לשקר לעצמנו - תקראו את הסטטיסטיקה 50% מנשואי פרק ב מתפרקים! ןלמי שפה שאל - להתגרש היתה יוזמה של בעלי, אבל גם אם היתה שלי המקרה שלי בכל זאת קצת חריג, רוב האנשים מתגרשים כי "לא טוב" להם, ולבד זה טוב? לא מאמינה ודרך אגב, אני לא נעמי

111pugi

New member
אילנה

אני חושבת שאני לא העלבתי פה אף אחד אישית, כל מה שאמרתי התכוונתי גם לעצמי, אז למה את מרשה לעצמך תגובות כאלה?

אילנה אם את באופן נשלף מחברת זוגות

אז יאללה יש לך שידוך בשבילי.............................

111pugi

New member
נו באמת...

חוץ מכמה תגובות רציניות כל מה שיש לכם להגיד זה שאני מדברת שטויות למה להיות צבועים? כמה נשים או גברים אתם מכירים שחיים בפרק ב באושר ומקבלים את הילדים של בן הזוג כמו את הילד הביולוגי? כל מה שאני קוראת בפורום הזה זה תלונות בסגנון "הילדים שלה\שלו עשו כך ןכך" "יש לי ילדים ולכן אני לא ממהרת לפרק ב" וכו אתם מבינים שבנישואים ראשונים כל הבעיות האלה פשוט לא קיימות? למה לשקר לעצמנו - תקראו את הסטטיסטיקה 50% מנשואי פרק ב מתפרקים! ןלמי שפה שאל - להתגרש היתה יוזמה של בעלי, אבל גם אם היתה שלי המקרה שלי בכל זאת קצת חריג, רוב האנשים מתגרשים כי "לא טוב" להם, ולבד זה טוב? לא מאמינה ודרך אגב, אני לא נעמי

רות 2

New member
אז........ ש..

יבוסם לך .. שארי עם התיאורייה שלך עם האמונה שלך וחיי אותה.. זה שלך!

אמרת בהתחלה....

שיש לך כמה שאלות עד עכשיו לא שאלת כלום
ואת עוד אומרת שאנחנו מדברים שטויות
נועמיייייייייייייייייייי לטיפולך

111pugi

New member
השאלות שלי

זה למה אנשים לא חושבים לאיזה תוצאה הרסנית מביאים גירושים, למה אנשים שאומרים שיחסים אם האקס הם טובים התגרשו ממנו

ועכשיו ברצינות...

תגידי אם אחד מבני הזוג מרגיש אומלל לדעתך הוא חייב להשאר באותה זוגיות רק למען הילדים? הלוא האי אושר והסבל שלהם ירעיף על הילדים, על האוירה בבית, לא עדיף לילדים לחיות בנחת בין שני הורים מאושרים בשני בתים נפרדים? אני ילדה להורים פרודים ומניסיוני הבנתי שזה עדיף מאשר לחיות עם הורים ממורמרים, רבים, צועקים, או מתוסכלים ותחשבי על זה

111pugi

New member
כן

לפי דעתי עדיף שילד יחיה במשפחה שהיחסים בין ההורים לא טובים כי א.אין דבר כזה שהיחסים 100% לא טובים, אני בטוחה שגם בלא טובים יש רגעים טובים ב. כי אם אמא תתחתן שוב אז הילד יסבול עוד יותר כי הוא יגדל עם אבא שלא אוהב אותו האפשרות היחידה שלילד יהיה יותר טוב זה רק אם אמא לא תיצור זוגיות חדשה, אבל אז לאמא יהיה רע מאוד וכתוצאה מזה גם לילד יהיה רע אני גם גדלתי במשפחה שלהורים היו יחסים לא טובים, אבל שמחתי שהם לא מתגרשים וגם רוב הילדים של ההורים הגרושים רוצים שהם יחזרו להיות ביחד, זה אומר שבכל זאת לא היה להם כל כך רע

למעלה