כמה שאלות

111pugi

New member
כמה שאלות

הי אני גרושה טריה צעירה +1 שהתגרשה מבעל נרקומן לפי דעתי(ובבקשה אל תגידו שאני חושבת כך כי אני בדכאון בגלל גירושין, כי תמיד חשבתי כך) גירושין זה דבר שהורס את החיים לצמיתות אם יש כבר ילדים - גם אם אשה(וכן, גם גבר) תמצא בעל חדש הרי ברור שהוא יהיה לא באותה רמה כמו שצפתה לפני כן, כי היא כבר סוג ב, יש לה ילד, וגם החיים של הילד הרוסים לפחות עד גיל 18, כי אבא חורג בחיים לא יאהב אותו כמו האבא הביולוגי, ואם יהיו עוד ילדים אז בכלל הילד מסכן לכן אני לא מבינה איך אלה שיוזמים גירושין(אלה שלא פשוט אין להם ברירה) לא מבינים שהם הןרסים לעצמם את החיים, במקרה שלי למשל לא היתה לי ברירה, כי תחשבו מה זה לחיות עם בן על סמים קשים, אבל אפילו חשבתי לא להתגרש בכל זאת מהסיבות שפרטתי, למרות שאני נראית טוב ומרוויחה טוב וצעירה בסוף בעלי הוא זה שהגיש את הבקשה לגט אבל מה עם אותם האנשים שמתגרשים בגלל ה"אי התאמה" אתם חושבים שאחרי גירושים תצליחו למצוא מישהו יותר מתאים? ההפך הוא נכון אני קראתי קצת בפורום הודעות בסגנון "יש לי יחסים מצוינים עם הגרוש, לכן אני רוצה כך וכך,,, אבל למה התרגשת אם יש לכם יחסים מצוינים???!!! בקיצור לפי דעתי צריך לקרוא לפורום הזה "אומללים ואומללות", כי החיים של כולנו וכבר אף פעם לא יהיו טובים כפי שחלמנו שיהיו

וואלה, אומללים אומללות אמרת?../images/Emo13.gif

אגב, אתמול בערב ממש נהניתי

אא ניר

New member
∞∞∞∞∞∞&#8

טבעי לראות {גם} ככה את הדברים, סמוך מאוד לגירושין.

את דפוקה...

(לפחות ככה את מרגישה ורואה את החיים שלך) זה לא אומר שהמציאות אכן כזו. וטוב יהיה אם תפנימי שהמציאות שונה ממה שאת מתארת לך. זה לא אומר שזה קל, ההיפך הוא הנכון.הכל תלוי בנקודת המבט. את צריכה להבין, שכל מי שנמצא "בפנים" וחושב כמוך כולא את עצמו בתוך מבלי יכולת לצאת ובכך מביא את עצמו מהר מאוד אל פורום "אומללים אומללות".... את צריכה להבין משהו חשוב כל מסגרת שלא תהיי בה צריכה שיהיה לה פתח שמאפשר לצאת ממנה ברגע שקיים פתח כזה את נשארת בפנים רק אם מתאים לך להשאר. תתפלאי, אבל אם רע בפנים, אפשר לצאת בחוץ.. זה אולי לא טוב כמו "נישואים מאושרים" אבל הרבה הרבה יותר טוב מ"נשואין אומללים". את עשית טעות, ואת הטעות הזו את מתקנת דרך גרושין. תסכימי איתי שזה עדיף מלהשאר שם. יש כאלו שמוכנים לוותר על המון רק כדי לא לצאת ולהתמודד מול פני הלא נודע. אבל אם אינם יכולים לתקן מבפנים אז מה נשאר להם? להיות גרוש זה בפרוש לא ללקק דבש אבל מי שמוכן "לאכול חרא" (סליחה על הבטוי) והעיקר לא להיות "דפוק" (כהגדרתך) לא נמצא במקום טוב יותר. אז תתפלאי מי שאכפת לו מעצמו, יודע לדלות את האנרגיה הנחוצה בכדי להתמודד עם הקשיים העכשיוויים כדי להגיע קצת יותר גבוה מהיכן שהוא נמצא היום ומי שלא יודע לעשות זאת, שוקע. נכון עם גרושייך את אינך רווקה אלא גרושה עם ילד. ותתפלאי, ישנם אנשים שאת תתאימי להם והם יתאימו לך אבל זה יקרה רק אם תפנימי שאת אינך דפוקה קבלי קודם כל את את עצמך, ובכךתאפשרי לאחרים לקבל גם אותך. בהצלחה יניב.

שלי 9

New member
פוגי יקירה..לא כולם התגרשו בגלל

"אי התאמה"!!!!! או כי "נגמרה להם האהבה.." יש רבים רבים שהתגרשו בגלל סיבות מורכבות הרבה יותר ,אז אנא ממך לאט עם ההכללות.. ולגבי "האומללים והאומללות" אז אני רוצה לספר לך שדווקא אחרי הגירושים אני חווה את אחת התקופות הטובות של חיי. את פרק האומללות שלי אני זוקפת לשנים האחרונות של נשואיי.

:))

רובנו התגרשנו בגלל הפס הרחב.... במקרה שלה, זה הפס הדק...הלבן :)) תעתועיי דימיון נטו.

אולי את צודקת....

אם היה לי בעל נרקומן, בן על סמים וגינה עם פרחים... לא הייתי מיתגרשת. אחלה חיים...לא מבינה למה התגרשת..? אין סיכוי שתימצאי יותר טוב!

יו

גמני רוצה גינה עם תפרחת ירוקה כזו :)) במ'ת שאני לא מבינה למה להפרד מכזו אידיליה מוסנפת מכל חור מצוי.

ערסlight

New member
פוג קליעה

את יודעת... כל אחד יכול להרגיש איך שבא לו. כל מה שכתבת משקף את ראייתך את העולם. באמת חרא של מקום. אבל על זה שאת באה לנזוף בנו וללמד את הבנותייך המעמיקות, באמת מגיע לך שנשלח בך את נועמי. נועמי!!! איפה אתה כשצריך אותך...

למעלה