כמה שאלות

רן 500

New member
כמה שאלות

א. איך אתם יכולים להיות דתיים ובה בעת לעבור על אחד החמורים שבאיסורי היהדות ועוד להילחם על זכותכם לעשות זאת. ב. מה התחושה שלכם כשאתם שומעים את קריאת התורה במנחה של יום כיפור. ג. לטוענים שככה אני ולא בחרתי וכדומה, גם סטרייטים גמורים יכול להיות להם משיכה עצומה למישהי שאסורה להם, התורה לא שוללת ניסיון אלא דורשת התגברות.

סבבב

New member
כמה תשובות...

א. איך הגעת למסקנה המכלילה שכולם פה עוברים על מה שכתוב: "ואת זכר לא תשכב משכבי אישה"? שהרי האיסור הוא על חדירות, ועל פי מה שאני יודע רוב רובם של הדתיים הנמצאים במצב כזה לא עושים את האקט הזה, כי מבחינתם זהו קו אדום. אפשר להימשך לגברים, לא חייבים לעבור על האיסור החמור הכתוב בתורה. ב. התחושה ביוה"כ היא לא הכי נעימה בעולם... וגם התחושה להימשך לגברים ולדעת מה חושבים עליך כשאתה כזה, במיוחד מבחינה חברתית, ובמיוחד אנשים דתיים שלא מוכנים לקבל את זה שלא כולם כמוהם - גם התחושה הזו לא נעימה. ג. אני מחזיר אותך לתשןבתי בסעיף א'. יש נסיון גדול להתגבר, ובוודאי שלא לעבור על האיסור החמור של חדירות. לידיעתך, מטרת הפורום היא לתמוך בכל הדתיים שנמצאים בסערת נפש בגלל נטייתם ונתקלים ביחס עויין כמו שלך (ושל כל הציבור הדתי) וזאת בכלל לפני שהם חשבו לחטוא, אלא רק בגלל מי שהם נמשכים אליו. כדאי שתבין, מי שנמשך לגברים (ולא חשוב למה - זו עובדה כרגע...) לא מקפץ לו בשדות אירוסים מרוב שמחה, אלא לרוב הרבה לפני שהוא בכלל פוגש גברים והרבה לפני שהוא אפילו חושב "לחטוא" - הוא צריך תמיכה נפשית, ואת זה הוא מקבל פה. מה שהוא לא יקבל לעולם מאנשים עם חשיבה כמו שלך, שבמקום לתמוך ולעזור , רק תוקפים אנשים שלא חוטאים אלא פשוט נמשכים לגברים. טוב לא יכול לצאת מהגישה הזו... ושלא נזכיר את מספר ההתאבדויות שיש בגלל היחס של החברה לתופעה כתופעה. כי מבחינת החברה אם אתה הומו - אתה כבר שכבת עם כל העולם, חדרת ונחדרת מכל הכיוונים, ואיידס זה חלק מהיום שלך... אז לאט לכם, ותחשבו איזה נזק אתם יכולים לגרום במקום לתקוף ללא הרף...

רן 500

New member
אחזור שוב על דברי

התורה לא פוסלת כלל אדם שיש לו נסיון אך דורשת לעמוד בניסיון. ובעניין הפורום יש שני דברים שכנראה גם אתה תודה בהם. א. הפורום בפירוש נותן לגיטימציה לשכיבת זכר. ב. גם מי שלא מבצע חדירה אם יש מגע נשיקות וכו` לא ירחק היום שיכשל בעבירה עצמה.

סבבב

New member
רק על עצמי לספר ידעתי...

ושוב אענה על פי הסעיפים שהצגת: א. הפורום לא פה בשביל לתת לגיטימציה. זה לא תפקידו. הפורום בסה"כ עושה מה שהחברה הדתית לא עושה. הפורום לא עוצם עיניים בפני המציאות. והמציאות היא שיש תופעה של נטייה הפוכה. התופעה קיימת גם אצל דתיים. ועכשיו השאלה היא איך מתמודדים איתה? בפורום יש דעות מגוונות מאוד: פנייה ל'עצת-נפש', נסיונות הדחקה, עיון מפסקי הלכה בתחום של הרבנים האמיצים שעוסקים בכך, וכלה בדעות מתירניות יותר המאפשרות קשר בין גברים ללא חדירות, ויש גם דעות הטוענות כי הם נופלים בזה והמצעים את האקט האסור. הדעות מגוונות, הפורום נועד להעלות אותן ולדון בהן. כי הרי ברור לך שאם יעצמו את העיניים ויגידו שהתופעה לא קיימת - היא לא תעלם. אנחנו אומרים (ויש לומר באומץ מסויים) שיש תופעה כזו, והיא לא מדחיקה את התופעה. לגיטימציה למשכב זכר? אני נמצא פה בפורום מעל שנה ולא מצאתי פה לגיטימציה כזו. ההפך. מצאתי פה רבים שלא רק שמצהירים שלא עושים זאת, אלא שגם מחפשים דרכים לצאת מזה. ואם לא יוצאים מזה - אז לרוב לכל הפחות לא יבצעו את האקט האסורץ ב. רק על עצמי לספר ידעתי... ואני יכול לומר לך חד משמעית שהכל בראש. הכל פסיכולוגי. ובגלל שאצלי, פסיכולוגית, אני לא מסוגל לבצע את האקט האסור, והוא גם לא חסר לי כלל. אני לא חושב שממגע של נשיקה מגיעים לחדירה. לפחות לא במקרה שלי. אבל עם כל הכבוד, מה אנשים עושים בתוך חדרי החדרים - זה עניינם שלהם בפני עצמם ובפני בוראם. בדיוק כמו שכמעט כל אדם ובהם כמעט כל דתי לאומי, מוציא לעיתים זרע לבטלה. זהו איסור חמור ביותר. אבל אף אחד לא אומר לו שבגלל זה הוא לא דתי, או שמישהו נכנס לו לחדרי חדרים. זה חשבון שלו עם עצמו ובוראו.

גנימדס

New member
כמה נוח

זה נורא נחמד לעמוד בצד הנכון של המתרס ולצעק דברים מעבר, אבל אנחנו לא יכולים לעשות את זה , אני בטוח שזה כיף להסביר לילד הסורר עד כמה הוא דביל כי הוא לא יודע להמשך למה ש"נכון". אתה מסביר את עצמך נהדר, אומר דברים שלמדנו לשמע בעל פה, ואני יכול להגיד שלפחות אני מכיר את העמדה שלכם בעלפה חבל שהמאמצים לשמע את העמדה שלנו דלים כל כך, אני כבר יכול לנחש מה אתם חושבים אבל אתה לא בדיוק שומע את מה שאנחנו אומרים. רק מסביר כמה אתה צודק. איזה יופי לך.

למעלה